BETER ETEN , BETER LEVEN

Welkom in een nieuwe wereld van plantaardig voedsel. De ongelooflijk heerlijke GARDEN GOURMET®-lijn, zonder afbreuk te doen aan smaak of textuur, biedt een ruime keuze aan plantaardige producten.

Met GARDEN GOURMET® kunt u uw gasten heerlijke gerechten aanbieden die gemakkelijk en snel te bereiden zijn , om zo aan ieders verwachtingen te voldoen. Met behulp van hoogwaardige ingrediënten leveren de plantaardige vleesalternatieven in het GARDEN GOURMET-assortiment een sensationele ervaring op die ook nog eens een bron van plantaardige eiwitten en vezels vormem. *

Wil je iets nieuws proberen?
Creëer een ruime keuze aan plantaardige maaltijden, bied veganistische en vegetarische menu's aan en blijf de trends voor.

* Eiwitten helpen de spiermassa te behouden.

**Het is belangrijk een gevarieerde, evenwichtige voeding te hebben evenals een gezonde levensstijl.

Van een heerlijke vegan burger tot smakelijke vegan filet stukjes, met de range aan producten van GARDEN GOURMET kun je eindeloos variëren en jouw eigen menucreaties samenstellen. Verras jouw gasten door ze kennis te laten maken met jouw unieke plantaardige gerechten, die niet onder doen voor echt vlees! 

GOED VOOR JOU, EN VOOR DE PLANEET

De keuzes die wij maken in het dagelijks leven hebben invloed op onze ecologische voetafdruk. Wij willen, samen met onze klanten, gasten inspireren bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding. Een plantaardige levensstijl is goed voor het milieu! Dierlijke landbouw en de bijbehorende broeikasgassen belasten onze planeet, en leveren een belangrijke bijdrage aan klimaatveranderingen.We zijn van plan om door te gaan met het ontwikkelen van plantaardige voedingsopties om zo mee te helpen onze planeet te beschermen. 

Wanneer jij de Sensational™ Burger van GARDEN GOURMET verkiest boven een normale vleesburger.

NATUURLIJK DUURZAAM

80% LAGERE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK

75% MINDER LANDGEBRUIK

80% MINDER ENERGIEGEBRUIK

Nestlé 2019 vergelijkende LCA studie. Deze gegevens zijn gebaseerd op data afkomstig van de GARDEN GOURMET Sensational™ Burger en de gemiddelde data voor een burger van een melkkoe, geconsumeerd in restaurants in Europa. Wil je toegang tot deze studie? Neem dan contact op met [email protected]