Supreme Poké Bowl met GARDEN GOURMET® Vegan Stukjes
De heerlijke Vegan Stukjes RTE* van GARDEN GOURMET® bevatten vegan stukjes op basis van soja-eiwitten en tarwegluten, zijn voorgegaard en diepgevroren. Ze kunnen gebruikt worden in tal van recepten: met sauzen, bij zetmeelrijke gerechten of roerbakgerechten met groenten. Dit product kan gebruikt worden in gerechten met sauzen zoals vegetarische curry, vegetarische blanquette en vegetarische of veganistische navarin of als topping op pizza's, hartige taarten, wraps en panini's.
Ingrediënten
INGREDIËNTEN:
- 700 g GARDEN GOURMET® Vegan Stukjes RTE
- 1250 g gekookte mediumkorrelige rijst.
- 100 g dunne reepjes wortel (julienne).
- 100 g dunne reepjes komkommer (julienne).
- 50 g schuin gesneden lente-ui (het groene gedeelte).
- 50 g dunne reepjes lente-ui (het witte gedeelte)
- 100 g gestoomde maïs in dikke stukken.
- 150 g edamame bonen.
- 20 g krokante gefrituurde ui.
- 100 g pokésaus.
- 75 g sushi-azijn.
- 40 g zoutarme sojasaus.
- 30 g vegan ponzu saus.
- Zwarte sesamzaadjes.
- Sriracha mayonaise.
Voorbereiding
-
1Bak de Garden Gourmet® Vegan Stukjes gedurende 5 minuten in de oven.
-
2Combineer de pokésaus met sushi-azijn, zoutarme sojasaus zout en vegan ponzu saus.
-
3Doe de gekookte rijst in een middelgrote kom met de helft van de gecombineerde saus, voeg de ingrediënten rondom de rijst toe, bestrijk de maïskolven met wat van de saus en brand ze met een brander om een mooie kleur te geven.
-
4Voeg de overgebleven saus toe en wat vegan sriracha-mayonaise als topping.
- De heerlijke ingrediënten in uw poké bowl hangen af van uw specifieke smaak en dieetbeperkingen. Als u bijvoorbeeld dol bent op ingemaakte groenten, probeer dan wat ingelegde gember of komkommer toe te voegen.
- Vegan.
- Geschikt om mee te nemen.
- Alle smaak en rijkdom van een gewone poké bowl, maar dan zonder vlees.