Tiramisu-havermoutmuffins

  • Bereidingstijd
    6 min
  • Aantal porties
    10
Ingrediënten
  • 130 g NESTLÉ® DOCELLO® Tiramisucrème
  • 4 eieren
  • 60 g tarwebloem
  • 40 g voorgekookte polenta
Voorbereiding
  • 1
    Klop de eieren op met de keukenrobot tot ze volledig opgesteven zijn.
  • 2
    Meng de NESTLÉ® DOCELLO® Tiramisucrème, tarwebloem en polenta samen in een kom.
  • 3
    Schep de droge ingrediënten voorzichtig onder de eieren zodat het mengsel luchtig blijft.
  • 4
    Doe de mix in 10 beboterde muffinhouders.
  • 5
    Bak zonder hete lucht op 180°C gedurende 15 minuten.
  • 6
    Haal uit de oven en wacht 5 minuten alvorens de muffins uit de houders te halen.
Serveersuggestie

Serveer met karamelsaus en een koffiedrank.

Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten