Chocoladetaart
Ingrediënten
-
260 g NESTLÉ® DOCELLO® chocolademousse
-
400 ml halfvolle melk
-
Voorgebakken taartbodem (26cm)
Voorbereiding
-
1Doe de melk in een sauspan en breng tot aan het kookpunt.
-
2Haal onmiddellijk van het vuur en klop er met de garde de Nestlé Docello Chocolademousse onder.
-
3Ga door met kloppen gedurende 20 seconden tot het mengsel homogeen is (de kleur zal donkerder worden).
-
4Laat het mengsel 10 minuten rusten en giet in de taartbodem.
-
5Laat afkoelen totdat het chocolademengsel stevig is.
-
6Snijd in stukken en serveer koud.
Serveersuggestie
Serveer met crème anglaise en gekonfijte sinaasappel.
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten