Chocoladetaart

  • Aantal porties
    10
Ingrediënten
  • 260 g NESTLÉ® DOCELLO® chocolademousse
  • 400 ml halfvolle melk
  • Voorgebakken taartbodem (26cm)
Voorbereiding
  • 1
    Doe de melk in een sauspan en breng tot aan het kookpunt.
  • 2
    Haal onmiddellijk van het vuur en klop er met de garde de Nestlé Docello Chocolademousse onder.
  • 3
    Ga door met kloppen gedurende 20 seconden tot het mengsel homogeen is (de kleur zal donkerder worden).
  • 4
    Laat het mengsel 10 minuten rusten en giet in de taartbodem.
  • 5
    Laat afkoelen totdat het chocolademengsel stevig is.
  • 6
    Snijd in stukken en serveer koud.
Serveersuggestie

Serveer met crème anglaise en gekonfijte sinaasappel.

Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten