Saltimbocca van witte Heilbot, Gandaham en Passendale
Ingrediënten
-
85 g CHEF® Hollandaisesaus
-
10 porties Witte heilbotfilet van 120 g
-
10 schijfjes Gandaham
-
Verse spinazie
-
10 schijfjes Passendale
-
2 bot Groene asperges
-
2 bot Witte asperges
-
Olijfolie
-
250 g Boter
-
Dille
Voorbereiding
-
1Leg de opengesneden heilbotfilet voor u en schik er de Gandaham, de spinazie en de Passendale op. Schil de asperges en snij ze in julienne. Stoof de julienne van asperges aan in wat vetstof, voeg de Hollandaise saus toe. Kleur ondertussen de heilbotfilets en laat ze verder garen in de oven tot de juiste cuisson bereikt is.
-
2Snij de heilbotfilets schuin in 2 en presenteer op de julienne van asperges. Werk het geheel af met verse dille.
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten