Wilde eendenborst met rodewijn

  • Bereidingstijd
    5 min
  • Aantal porties
    10
Ingrediënten
  • 30 g Gevogelteglace CHEF®
  • 4 Eendeborsten
  • 0.8 L Rode wijn
  • 0.2 L Zwarte bessencrème
  • 200 g Wortelen
  • 200 g Ajuin
  • 1 stuk Vanillestok
  • Kruidnagel
  • Koriander
  • Curry
  • Peper en zout
  • boter
Voorbereiding
  • 1
    De eendeborst kruiden met peper en zout, aanbakken in een hete braadpan.
  • 2
    De wortelbrunoise en de ajuin toevoegen en gedurende 8 min in een oven van 180°C plaatsen.
  • 3
    De eendeborsten uit de pan nemen en blussen met de rode wijn, de zwarte bessencrème, de vanille, de kruidnagel, de koriander, de curry en de Gevogelteglace CHEF®.
  • 4
    Tot de helft laten inkoken en zeven.
  • 5
    Op smaak brengen en opwerken met de boter.
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten