Gebakken pladijs, garnalen, venkel, aardpeer en kreeftensaus

  • Aantal porties
    15
Ingrediënten
  • 2.7 kilogram pladijsfilets
  • 200 gram garnalen
  • 1/2 liter CHEF witte wijnsaus ( ½ liter water, 80 gr poeder )
  • 14 gram CHEF Premium Kreeftenfumet in pastavorm
  • 1 stuk cresson
  • 700 gram aardpeer
  • 700 gram venkel
Voorbereiding
  • 1
    Kruid en bak de pladijsfilets.
  • 2
    Bereid de saus: laat het water koken, voeg de poeder toe en laat drie min koken, voeg de kreeftenpasta toe en laat nog even opkoken.
  • 3
    Snij de venkel en de aardpeer in stukjes, kruid met peper en zout en stoof tot ze zacht zijn.
  • 4
    Dresseer op bord en werk af met cresson.
Nutritional facts per serving
Energie
0.0 kcal
Eiwit
0.0 g
Koolhydraten
0.0 g
Suikers
0.0 g
Vezel
0.0 g
Natrium
0.0 mg
Vetten
0.0 g
Verzadigde vetten
0.0 g
Componenten