Gebakken pladijs, garnalen, venkel, aardpeer en kreeftensaus
Ingrediënten
-
2.7 kilogram pladijsfilets
-
200 gram garnalen
-
1/2 liter CHEF witte wijnsaus ( ½ liter water, 80 gr poeder )
-
14 gram CHEF Premium Kreeftenfumet in pastavorm
-
1 stuk cresson
-
700 gram aardpeer
-
700 gram venkel
Voorbereiding
-
1Kruid en bak de pladijsfilets.
-
2Bereid de saus: laat het water koken, voeg de poeder toe en laat drie min koken, voeg de kreeftenpasta toe en laat nog even opkoken.
-
3Snij de venkel en de aardpeer in stukjes, kruid met peper en zout en stoof tot ze zacht zijn.
-
4Dresseer op bord en werk af met cresson.
Nutritional facts per serving
Energie
0.0 kcal
Eiwit
0.0 g
Koolhydraten
0.0 g
Suikers
0.0 g
Vezel
0.0 g
Natrium
0.0 mg
Vetten
0.0 g
Verzadigde vetten
0.0 g
Componenten