Speenvarken rack met Champignonsaus, groene asperges en Bombarijst

  • Bereidingstijd
    13 min
  • Aantal porties
    10
Ingrediënten
  • 2 L Natural Kippenbouillon CHEF®
  • 40 g Liquide concentrate kip MAGGI®
  • 1 L Authentieke Groentebouillon MAGGI®
  • 1 L Classic champinonsaus CHEF®
  • 50 kleine groene asperges
  • 500 g Bombarijst
  • 700 g pompoenblokjes
  • 100 g Boter
  • 1 dl ongezoete room
  • 2 kg speenvarken
  • 150 g zongedroogde tomaat
Voorbereiding
  • 1
    Maak de speenvarken rack schoon en sauteer het vlees aan.
  • 2
    Zet in een voorverwarmde oven van 150 graden Celcius
  • 3
    Laat dit garen tot een kerntemperatuur van 65 graden celcius.
  • 4
    Zet het vlees warm weg en laat de temperatuur oplopen tot maximaal 70 graden celcius.
  • 5
    Kook de pompoenblokjes gaar
  • 6
    Pureer deze in de blender en breng op smaak met de boter, room en Liquide concentrate kip MAGGI®
  • 7
    Kook de rijst in de Natural Kippenbouillon CHEF®
  • 8
    Snijd de zongedroogde tomaatjes doormidden
  • 9
    Voeg de zongedroogde tomaatjes toen aan de rijst
  • 10
    Kook de groene asperges beetgaar in Authentieke Groentebouillon MAGGI®
  • 11
    Breng deze op smaak met boter, peper en zout
  • 12
    Sauteer de beukenzwammen
  • 13
    Verwarm de Classic champinonsaus CHEF® en serveer op passend servies
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten