Speenvarken rack met Champignonsaus, groene asperges en Bombarijst
Ingrediënten
-
2 L Natural Kippenbouillon CHEF®
-
40 g Liquide concentrate kip MAGGI®
-
1 L Authentieke Groentebouillon MAGGI®
-
1 L Classic champinonsaus CHEF®
-
50 kleine groene asperges
-
500 g Bombarijst
-
700 g pompoenblokjes
-
100 g Boter
-
1 dl ongezoete room
-
2 kg speenvarken
-
150 g zongedroogde tomaat
Voorbereiding
-
1Maak de speenvarken rack schoon en sauteer het vlees aan.
-
2Zet in een voorverwarmde oven van 150 graden Celcius
-
3Laat dit garen tot een kerntemperatuur van 65 graden celcius.
-
4Zet het vlees warm weg en laat de temperatuur oplopen tot maximaal 70 graden celcius.
-
5Kook de pompoenblokjes gaar
-
6Pureer deze in de blender en breng op smaak met de boter, room en Liquide concentrate kip MAGGI®
-
7Kook de rijst in de Natural Kippenbouillon CHEF®
-
8Snijd de zongedroogde tomaatjes doormidden
-
9Voeg de zongedroogde tomaatjes toen aan de rijst
-
10Kook de groene asperges beetgaar in Authentieke Groentebouillon MAGGI®
-
11Breng deze op smaak met boter, peper en zout
-
12Sauteer de beukenzwammen
-
13Verwarm de Classic champinonsaus CHEF® en serveer op passend servies
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten