Boerderijkip met pompoen met parelcouscous en crème van amandel
Ingrediënten
-
4 stukken boerderijkipfilet
-
200 g pompoen (geschild en in plakken van 0,5 cm dik)
-
1 dl CHEF® Vloeibaar concentraat Gevogelte
-
200 g parelcouscous
-
Zout
-
2 stukken sjalot (gesnipperd)
-
2 stukken knoflookteen (fijngesneden)
-
geklaarde boter
-
2 dl witte wijn
-
1 dl Madeira
-
1 liter CHEF Natural Gevogeltefond
-
1 dl slagroom
-
100 g gerookte amandelen
-
Amandelolie
Voorbereiding
-
1Filets 90 minuten sous-vide garen op 61°C
-
2A la minute mooi goudbruin bakken en schuin wegsnijden
-
3Pompoen garen en in rondjes uitsteken
-
4Parelcouscous garen in kippenbouillon gemaakt van CHEF® Vloeibare Geconcentreerde Gevogeltefond met water en een beetje zout
-
5Sjalot en knoflook aanzetten in een beetje geklaarde boter
-
6Afblussen met witte wijn en Madeira
-
7Tot de helft laten reduceren en CHEF® Natural Gevogeltefond toevoegen
-
8Slagroom en gerookte amandelen toevoegen
-
9Wederom laten reduceren tot de helft
-
10Doordraaien in een blender
-
11Op smaak brengen, zeven en opstaven met amandelolie
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten