CHILI SIN CARNE
Met GARDEN GOURMET® Vegan Gehakt creëer je in een handomdraai onweerstaanbare plantaardige gerechten. Dit product gaat goed samen met verschillende kruiden waardoor jij gemakkelijk jouw eigen signatuur kunt toevoegen. Het gehakt is de perfecte basis voor nieuwe receptcreaties of traditionele gerechten, zoals lasagne, pastarecepten, ovenschotels of chilli sin carne.
Ingrediënten
-
2 kg GARDEN GOURMET® vegan Gehakt
-
10 kg Tomaten
-
100 g Geplete look
-
50 g Chili poeder
-
80 g Komijn poeder
-
20 g Tomatenpuree
-
300 g Zure room
-
3 Rode paprika
-
3 Groene paprika
-
1 kg Gekookte kidneybonen
-
10 g verse koriander
-
100 ml Olijfolie
-
5 Uien
-
10 Tortilla Wraps
Voorbereiding
-
1Ontdooi het gehakt voor het koken. Snijd de uien, tomaten en de paprika in blokjes van 1 cm.
-
2Verhit de olijfolie in een grote kookpot. Voeg de uien en knoflook toe en bak ongeveer 5 minuten. Voeg de GARDEN GOURMET® Vegan Gehakt toe en kook 10 minuten.
-
3Voeg de in blokjes gesneden tomaten en paprika, de komijn, het chilipoeder en de tomatenpuree toe en kook gedurende 20 minuten. Voeg de gekookte rode kidneybonen en de fijngehakte koriander toe. Breng op smaak met peper en zout.
-
4Serveer de Chili sin carne op een tortilla met guacamole en zure room.
CHEF'S TIP
- Je kunt dit gerecht op smaak brengen met pure chocolade om een toets bitterheid toe te voegen.
- Serveer alle elementen apart voor thuisbezorging.
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten