VEGAN PASTA BOLOGNESE
Met GARDEN GOURMET® Vegan Gehakt creëer je in een handomdraai onweerstaanbare plantaardige gerechten. Dit product gaat goed samen met verschillende kruiden waardoor jij gemakkelijk jouw eigen signatuur kunt toevoegen. Het gehakt is de perfecte basis voor nieuwe receptcreaties of traditionele gerechten, zoals lasagne, pastarecepten, ovenschotels of chilli sin carne.
Ingrediënten
-
1.5 kg GARDEN GOURMET® vegan Gehakt
-
10 Tomaten
-
3 kg Witte Uien
-
700 g Geplete look
-
700 ml rode wijn
-
600 g Wortels
-
30 g Tijm
-
10 ml Olijfolie
-
1 kg Spaghetti
-
100 g Tomatenpuree
-
300 g Selderij
-
10 g Oregano
Voorbereiding
-
1Ontdooi de GARDEN GOURMET® Vegan Gehakt. Snijd de uien, de tomaten, de wortels en de bleekselderij in kleine blokjes.
-
2Verhit de olijfolie in een grote kookpot en fruit de uien, de knoflook, de wortels en de selderij gedurende 5 minuten.
-
3Voeg de GARDEN Gourmet® Vegan gehakt toe en bak nog 5 minuten.
-
4Voeg de tomaten, de tomatenpuree en de rode wijn toe. Laat 30 minuten koken op middelhoog vuur.
-
5Kook de pasta in kokend zout water met olijfolie beetgaar.
-
6Breng de bolognesesaus op smaak met verse tijm, gehakte oregano en peper en zout.
-
7Leg de pasta in een schaal. Giet de bolognesesaus erover en garneer met de verse basilicum.
CHEF'S TIP
- Kook met CHEF® Port en rode wijnpasta om wat zuurte toe te voegen
- Rooster de tomatenpuree 20 minuten in de oven op 200 ° c om diepte toe te voegen aan de saus.
- Serveer alle elementen apart voor thuisbezorging.
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten