Tournedos van zalm en gerookt spek, met spinaziestamppot, gerookte look en mosterdroomsaus
Ingrediënten
-
335 g Puree à la Minute Koud Te Bereiden MAGGI®
-
200 ml CHEF® Mosterdroomsaus
-
20 g CHEF® Visglace
-
1.5 kg Zalmfilet
-
20 sneetjes Gerookt spek
-
1 kg Spinazie
-
3 teentjes Gerookte look
-
1.6 L water
-
0.1 L room
-
100 g boter
-
Olijfolie
-
Zout, peper
-
Nootmuskaat
-
Verse kruiden
Voorbereiding
-
1Portioneer de zalmfilet en rol deze op samen met een sneetje gerookt spek. Strijk in met olijfolie en gril deze mooi. Laat de tournedos verder garen in de oven op 180°C.
-
2Voor de spinaziestamppot ontnerven we de spinazie en snijden deze fijn. Laat wat vetstof smelten en voeg hier de spinazie samen met de gehakte gerookte look aan toe. Kruid af met muskaatnoot.
-
3Breng ondertussen het water aan de kook. Van zodra dit kookt voegen we de MAGGI® puree toe. Voeg de spinazie bij de aardappelpuree, kruid af en roer alles goed door elkaar.
-
4Breng 1 l water aan de kook en voeg al roerend de Mosterdroomsaus toe. Laat 3 minuten zachtjes doorkoken en werk af met een scheutje room en wat Visglace.
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten