Grove tortellini gevuld met spinazie en ricotta en CHEF® Pepersaus
Ingrediënten
-
1 L Classic pepersaus CHEF®
-
30 grove gevulde tortellini
-
olijfolie
-
1 kg wilde spinazie
-
200 g sjalot
-
2 stukken knoflook
-
10 g ras el hanout
Voorbereiding
-
1Kook de tortellini in ruim water met zout.
-
2Zet de fijngesneden knoflook en de sjalot aan in weinig olie.
-
3Doe op het laatste moment de Ras el Hanout erbij
-
4Voeg hier de gewassen en geplukte spinazie aan toe
-
5Roerbak het geheel zeer kort.
-
6Verwarm de Classic pepersaus CHEF® en serveer de pasta samen met de spinazie en de peper saus.
Tip
Vervang de tortellini door bucatini of casarecce
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten