Grove tortellini gevuld met spinazie en ricotta en CHEF® Pepersaus

  • Bereidingstijd
    6 min
  • Aantal porties
    10
Ingrediënten
  • 1 L Classic pepersaus CHEF®
  • 30 grove gevulde tortellini
  • olijfolie
  • 1 kg wilde spinazie
  • 200 g sjalot
  • 2 stukken knoflook
  • 10 g ras el hanout
Voorbereiding
  • 1
    Kook de tortellini in ruim water met zout.
  • 2
    Zet de fijngesneden knoflook en de sjalot aan in weinig olie.
  • 3
    Doe op het laatste moment de Ras el Hanout erbij
  • 4
    Voeg hier de gewassen en geplukte spinazie aan toe
  • 5
    Roerbak het geheel zeer kort.
  • 6
    Verwarm de Classic pepersaus CHEF® en serveer de pasta samen met de spinazie en de peper saus.
Tip

Vervang de tortellini door bucatini of casarecce

Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten