Taco gevuld met rundvlees, groenten en CHEF Grillsaus
Ingrediënten
-
30 dl Vloeibare Concentraat Rund CHEF®
-
Grillsaus CHEF®
-
10 tacos
-
500 g Runder entrecote in dunne reepjes
-
100 g maïs
-
100 g rode paprika
-
100 g gele paprika
-
100 g peulen
-
2 stukken sjalotten
-
2 stukken knoflook
-
1/2 stuk ijsbergsla
Voorbereiding
-
1Verwarm een oven tot 160°C en laat de taco schelpen hier krokant in bakken
-
2Bak de runder entrecote kort aan
-
3Voeg hier de klein gesneden groenten aan toe
-
4Breng op smaak met de Vloeibare Concentraat Rund CHEF®
-
5Snijd de ijsbergsla fijn en verdeel dit over de taco schelpen
-
6Vul de schelpen met de roergebakken groenten en rundvlees
-
7Serveer de CHEF® grillsaus koud bij het gerecht
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten