Taco gevuld met rundvlees, groenten en CHEF Grillsaus

  • Bereidingstijd
    7 min
  • Aantal porties
    10
Ingrediënten
  • 30 dl Vloeibare Concentraat Rund CHEF®
  • Grillsaus CHEF®
  • 10 tacos
  • 500 g Runder entrecote in dunne reepjes
  • 100 g maïs
  • 100 g rode paprika
  • 100 g gele paprika
  • 100 g peulen
  • 2 stukken sjalotten
  • 2 stukken knoflook
  • 1/2 stuk ijsbergsla
Voorbereiding
  • 1
    Verwarm een oven tot 160°C en laat de taco schelpen hier krokant in bakken
  • 2
    Bak de runder entrecote kort aan
  • 3
    Voeg hier de klein gesneden groenten aan toe
  • 4
    Breng op smaak met de Vloeibare Concentraat Rund CHEF®
  • 5
    Snijd de ijsbergsla fijn en verdeel dit over de taco schelpen
  • 6
    Vul de schelpen met de roergebakken groenten en rundvlees
  • 7
    Serveer de CHEF® grillsaus koud bij het gerecht
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten