Scharrelkipfilet suprême met linguini pasta, wilde spinazie en CHEF® Champignonsaus

  • Bereidingstijd
    7 min
  • Aantal porties
    10

CHEF Champignonsaus / scharrelkipfilet suprême / linguini pasta / shii take

Ingrediënten
  • 1 L Classic champinonsaus CHEF®
  • 1 L Authentieke Groentebouillon MAGGI®
  • 350 g linguini pasta
  • 1 kg bospeen
  • 10 scharrelkipfilet
  • 400 g gemengde paddenstoelen
  • 350 g wilde spinazie
  • 50 g sjalot
  • 100 g koude roomboter
  • 2 bakjes Sakura Cress
Voorbereiding
  • 1
    Kook de pasta af in Authentieke Groentebouillon MAGGI®.
  • 2
    Maak de bospeen schoon en gaar deze in de groentebouillon en glaceer deze af met boter.
  • 3
    Bak de scharrelkipfilet in een voorverwarmde over op 170 graden Celsius tot een kerntemperatuur van 65 graden Celsius
  • 4
    Laat deze na de bereiding rusten zodat de temperatuur doorloopt naar maximaal 70 graden Celsius.
  • 5
    Sauteer de paddenstoelen voeg deze toe aan de Classic champinonsaus CHEF®
  • 6
    Roerbak de wilde spinazie samen met de fijngesneden sjalot op hoog vuur
  • 7
    Garneer het gerecht af met Sakura Cress
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten