Scharrelkipfilet suprême met linguini pasta, wilde spinazie en CHEF® Champignonsaus
CHEF Champignonsaus / scharrelkipfilet suprême / linguini pasta / shii take
Ingrediënten
-
1 L Classic champinonsaus CHEF®
-
1 L Authentieke Groentebouillon MAGGI®
-
350 g linguini pasta
-
1 kg bospeen
-
10 scharrelkipfilet
-
400 g gemengde paddenstoelen
-
350 g wilde spinazie
-
50 g sjalot
-
100 g koude roomboter
-
2 bakjes Sakura Cress
Voorbereiding
-
1Kook de pasta af in Authentieke Groentebouillon MAGGI®.
-
2Maak de bospeen schoon en gaar deze in de groentebouillon en glaceer deze af met boter.
-
3Bak de scharrelkipfilet in een voorverwarmde over op 170 graden Celsius tot een kerntemperatuur van 65 graden Celsius
-
4Laat deze na de bereiding rusten zodat de temperatuur doorloopt naar maximaal 70 graden Celsius.
-
5Sauteer de paddenstoelen voeg deze toe aan de Classic champinonsaus CHEF®
-
6Roerbak de wilde spinazie samen met de fijngesneden sjalot op hoog vuur
-
7Garneer het gerecht af met Sakura Cress
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten