Paella van selderij
Ingrediënten
-
400 ml CHEF® Natural Schaaldierenfumet
-
400 g knolselderij
-
Paella kruiden
-
10 St coquille
-
250 g inktvis
-
200 g chorizo
-
150 g geplukte peterselie
-
150 g witbrood
-
15 g knoflook
-
400 gram mosselen
-
Citroen
-
Boter
Voorbereiding
-
1Snijd de knolselderij brunoise en fruit aan in olijfolie
-
2Voeg de paella kruiden toe en laat garen
-
3Maak de coquilles schoon en trancheer ze
-
4Trancheer ook de inktvis
-
5Bak de chorizo uit
-
6Maak van de geplukte peterselie, wat witbrood en knoflook een persillade
-
7Maak de mosseltjes schoon en gaar ze kort
-
8Vat alles als volgt samen in een kopje: selderij onder, gevolgd door de coquille en schelpdieren
-
9Strooi de persillade uit over het gerecht
-
10Breng de verwarmde CHEF® Schaaldierenfumet op smaak met wat citroen en boter
-
11Serveer de fumet over het gerecht
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten