THAI GREEN CURRY

  • Bereidingstijd
    30 min
  • Moeilijkheid Gemiddeld
  • Aantal porties
    10

De GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes zijn de ideale basis voor jouw curry. Combineer ze met groenten zoals aubergine en babymaïs voor een sensational restultaat. Gemaakt van plantaardige ingrediënten, rijk aan eiwit en een bron van vezels.

Ingrediënten
  • 1 kg GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes
  • 100 g Thaise groene currypasta
  • 400 g Thaise aubergine
  • 50 g Thaise basilicum
  • 800 ml Kokosmelk
  • 4 Kaffirblaadjes
  • 500 g Babymaïs
  • 15 ml Vegan Vissaus
  • 2 Verse rode chili
  • 500 g Aardappelen
  • 10 g Bruine suiker
  • 300 g Peultjes
  • 1 kg Gekookte jasmijnrijst
  • 40 g Geplette knoflook
  • 50 ml Zonnebloemolie
Voorbereiding
  • 1
    Snijd de aardappelen in grove stukken en kook ze 5 minuten in kokend water.
  • 2
    Verhit in een hete wok de olie, voeg de knoflook toe en kook tot deze lichtbruin is.
  • 3
    Voeg de groene curry toe en roer een paar seconden. Voeg de kokosmelk en de gehakte rode chili toe en breng aan de kook.
  • 4
    Voeg de vissaus en de suiker toe en kook een minuut.
  • 5
    Voeg de GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes, de peultjes, de babymais en de Thaise aubergine toe. Dek de wok af en kook 5 minuten op middelhoog vuur.
  • 6
    Voeg de aardappelen, de kaffir limoen en het gehakte Thaise basilicum toe. Kook nog 5 minuten op laag vuur.
  • 7
    Serveer in een schaal met rijst erbij.
CHEF'S TIP

- Vervang bruine suiker door 40 ml Nestlé gecondenseerde melk.
- Vervang groene curry door panang, messman of rode currypasta.
- Kook de filetstukken 5-8 minuten voor in Asian Liquid concentraat om de smaak te laten infuseren.

Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten
Greencurry

WIL JIJ ONZE NIEUWSTE RECEPTEN ONTVANGEN?