NESTLÉ® DOCELLO® Crème Brûlée of Crème Renversée - Doos van 1,3 kg voor 100 porties
NESTLÉ® DOCELLO® Crème Brûlée of Crème Renversée heeft een romige textuur en een subtiele vanillesmaak. De crème brûlée kan klassiek gebruikt worden, maar zeker en vast ook op zichzelf staand of het kan op smaak gebracht worden met een vanillestokje. Het kan gecombineerd worden met citruszestes, praliné, pistachepasta, rood fruit of gezouten boter... Het kan ook gekruid worden met honing-saffraan, steranijs, kardemom of gember. Eveneens kan het geïnfuseerd worden met aromatische kruiden: tijm, lavendel, violetjes, thee, koffie, zoethout... De crème renversée daarentegen kan met karamel, kokosnoot of rum-rozijnen gecombineerd worden.
- Eenvoudig te bereiden.
- Dubbele gebruiksfunctie.
- Gemakkelijk te personaliseren.
- Glutenvrij.
INGREDIËNTEN
Suiker, dextrose, zetmeel, hele EIEREN in poedervorm, verdikkingsmiddelen (E407a, E407), aroma’s, zout, kleurstof (E100, E160c).
Bevat mogelijk: NOTEN, MELK en SOJA.
ALLERGENEN
In overeenstemming met de huidige regelgeving:
- Allergenen aanwezig in het recept of in één van de ingrediënten: eieren.
- Allergenen mogelijk aanwezig: noten, melk, soja.
Controleer deze informatie op het etiket van uw product, want alleen deze informatie is bindend.
NUTRI-SCORE
VOEDINGSWAARDEN
Per 100 g |
Per portie Crème Brûlée (112 g)* |
Per portie Crème Renversée (110g)** |
|
Energie in kJ |
1650 kJ |
1002 kJ | 405 kJ |
Energie in kcal |
389 kcal |
242 kcal | 96 kcal |
Vetten |
1,6 g |
18,3 g | 1,7 g |
- waarvan verzadigd |
0,6 g |
11,6 g | 1,0 g |
Koolhydraten |
91,4 g |
16,2 g | 16,5 g |
- waarvan suiker |
81,7 g |
14,9 g | 15,3 g |
Vezels |
0,9 g |
< 0,5 g | < 0,5 g |
Eiwitten |
1,9 g |
2,9 g | 3,5 g |
Zout |
0,26 g |
0,14 g | 0,15 g |
*Bereid met halfvolle melk en room
**Bereid met halfvolle melk.
BEREIDEN
Crème Brûée: 1,3 kg bereidingsmix + 5 L halfvolle melk + 5 L vloeibare room = ongeveer 100 porties van 100 ml.
- Breng de halfvolle melk en de vloeibare room aan de kook.
- Haal van het vuur, voeg de bereiding voor crème brûléekommetjes al roerend toe en gedurende 3 minuten goed blijven mengen.
- Portioneer in crème brûléekommetjes, laat afkoelen en bewaar in de koeling tussen 0°C en +3°C. Bij het opdienen bestrooien met bruine suiker en karameliseren met de bunsenbrander.
Crème Renversée: 1,3 kg bereidingsmix + 10 L halfvolle melk = ongeveer 100 porties van 100 ml.
- Breng de halfvolle melk aan de kook.
- Haal van het vuur, voeg de bereiding voor crème renversée al roerend toe en gedurende 3 minuten goed blijven mengen.
- Portioneer in crème renverséekommetjes, laat afkoelen en bewaar in de koeling tussen 0°C en +3°C.
BEWAREN - OPSLAG
- Minimale houdbaarheid na productie: 12 maanden.
- Minimale houdbaarheid na levering: 100 dagen.
- Op een droge plaats bewaren en tegen hitte beschermen in de originele verpakking.
- Goed sluiten na elk gebruik.
LOGISTIEKE GEGEVENS
Formaat | Doos |
Netto Gewicht CE | 1,300 kg |
Bruto Gewicht CE | 1,390 kg |
Afmetingen CE (L x B x H) in mm | 80 x 185 x 200 |
Aantal CE per DE | 6 |
Afmetingen DE (L x B x H) in mm | 388 x 253 x 216 |
Aantal DE per laag | 9 |
Aantal lagen per pallet | 4 |
Aantal CE per pallet | 216 |
Aantal DE per pallet | 36 |