Wilde eendenborst met rodewijn
Ingrediënten
-
30 g Gevogelteglace CHEF®
-
4 Eendeborsten
-
0.8 L Rode wijn
-
0.2 L Zwarte bessencrème
-
200 g Wortelen
-
200 g Ajuin
-
1 stuk Vanillestok
-
Kruidnagel
-
Koriander
-
Curry
-
Peper en zout
-
boter
Voorbereiding
-
1De eendeborst kruiden met peper en zout, aanbakken in een hete braadpan.
-
2De wortelbrunoise en de ajuin toevoegen en gedurende 8 min in een oven van 180°C plaatsen.
-
3De eendeborsten uit de pan nemen en blussen met de rode wijn, de zwarte bessencrème, de vanille, de kruidnagel, de koriander, de curry en de Gevogelteglace CHEF®.
-
4Tot de helft laten inkoken en zeven.
-
5Op smaak brengen en opwerken met de boter.
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten