Gerookte Kalfsentrecote met CHEF Pepersaus en gekonfijte artisjok

  • Aantal porties
    10
Ingrediënten
  • 1 L CHEF® pepersaus
  • 10 kalfsentrecote
  • 10 artisjok
  • 400 milligram olijfolie
  • 1 limoen
  • 1 bundel rozemarijn
  • Tijm
  • 500 g knolselderij
  • 3 rode biet
  • 100 milligram koksroom
  • boter
  • 500 g gemengde paddenstoelen
Voorbereiding
  • 1
    Zout en peper de entrecotes.
  • 2
    Sauteer het vlees en gaar in een voorverwarmde oven van 160°C.
  • 3
    Als het vlees rosé gebraden is op een warme plaats laten rusten
  • 4
    Maak de artisjokken schoon en zet ze onder de olijfolie
  • 5
    Voeg de kruiden en de limoen toe
  • 6
    Gaar de artisjokken op 80°C
  • 7
    Snijd de knolselderij fijn en kook deze gaar in water met wat zout
  • 8
    Kook de bieten gaar
  • 9
    Pureer de groenten, voeg de room en boter toe en breng op smaak met witte peper en zout
  • 10
    Sauteer de schoongemaakte paddenstoelen
  • 11
    Serveer de entrecote samen met de artisjok, knolselderijpuree, rode biet, paddenstoelen en de CHEF Pepersaus
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten