Gerookte Kalfsentrecote met CHEF Pepersaus en gekonfijte artisjok
Ingrediënten
-
1 L CHEF® pepersaus
-
10 kalfsentrecote
-
10 artisjok
-
400 milligram olijfolie
-
1 limoen
-
1 bundel rozemarijn
-
Tijm
-
500 g knolselderij
-
3 rode biet
-
100 milligram koksroom
-
boter
-
500 g gemengde paddenstoelen
Voorbereiding
-
1Zout en peper de entrecotes.
-
2Sauteer het vlees en gaar in een voorverwarmde oven van 160°C.
-
3Als het vlees rosé gebraden is op een warme plaats laten rusten
-
4Maak de artisjokken schoon en zet ze onder de olijfolie
-
5Voeg de kruiden en de limoen toe
-
6Gaar de artisjokken op 80°C
-
7Snijd de knolselderij fijn en kook deze gaar in water met wat zout
-
8Kook de bieten gaar
-
9Pureer de groenten, voeg de room en boter toe en breng op smaak met witte peper en zout
-
10Sauteer de schoongemaakte paddenstoelen
-
11Serveer de entrecote samen met de artisjok, knolselderijpuree, rode biet, paddenstoelen en de CHEF Pepersaus
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten