Lamscurry

  • Bereidingstijd
    7 min
  • Aantal porties
    10
Ingrediënten
  • 2 kilogram lamsschenkel
  • Olie
  • 5 stukken knoflook
  • 400 gram uien (gesnipperd)
  • 150 gram gele paprika (in blokjes gesneden)
  • 100 gram sjalot (gesnipperd)
  • 200 milligram yoghurt
  • 6 DL MAGGI® Rode curry
  • 1 stuk kaneelstokje
  • 200 milligram BUITONI® Tomatencoulis
  • Koriander (grof gehakt)
Voorbereiding
  • 1
    Zet de lamsschenkel aan.
  • 2
    Voeg de uien, paprika, knoflook en het kaneelstokje toe en bak alles goudbruin.
  • 3
    Blus het geheel af met de yoghurt en de MAGGI® Rode Curry
  • 4
    Breng aan de kook
  • 5
    Laat dit 1,5 à 2 uur stoven met een deksel op de pan
  • 6
    Voeg de BUITONI® Tomatencoulis toe en laat dit nog even 20 minuten mee stoven
  • 7
    Serveer dit met witte rijst en garneer met de verse koriander
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten