Lamscurry
Ingrediënten
-
2 kilogram lamsschenkel
-
Olie
-
5 stukken knoflook
-
400 gram uien (gesnipperd)
-
150 gram gele paprika (in blokjes gesneden)
-
100 gram sjalot (gesnipperd)
-
200 milligram yoghurt
-
6 DL MAGGI® Rode curry
-
1 stuk kaneelstokje
-
200 milligram BUITONI® Tomatencoulis
-
Koriander (grof gehakt)
Voorbereiding
-
1Zet de lamsschenkel aan.
-
2Voeg de uien, paprika, knoflook en het kaneelstokje toe en bak alles goudbruin.
-
3Blus het geheel af met de yoghurt en de MAGGI® Rode Curry
-
4Breng aan de kook
-
5Laat dit 1,5 à 2 uur stoven met een deksel op de pan
-
6Voeg de BUITONI® Tomatencoulis toe en laat dit nog even 20 minuten mee stoven
-
7Serveer dit met witte rijst en garneer met de verse koriander
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten