CHEF® Blanke Roux - Emmer van 10 kg voor 125 L soep of 500 L saus
De CHEF® Blanke Roux kan gebruikt worden om allerlei soorten bereidingen te binden. De korreltechnologie zorgt voor een perfecte oplossing in kokende vloeistoffen. Afhankelijk van de gebruikte dosering kan de binding worden aangepast aan het gebruik: van lichte saus tot bechamelsaus voor vulling.
- Garandeert een consistente kwaliteit en resultaten.
- Gebruiksvriendelijk.
- Aanzienlijke tijdsbesparing.
- Neutrale smaak.
- Zonder zout.
- Granulaattechnologie voor perfecte oplossing in kokende vloeistoffen.
- Geschikt voor vegetarische diëten.
INGREDIËNTEN
TARWEmeel 58,9%, palmvet.
Bevat mogelijk: EIEREN, SOJA, MELK, SELDERIJ en MOSTERD.
ALLERGENEN
In overeenstemming met de huidige regelgeving:
- Allergenen aanwezig in het recept of in één van de ingrediënten: tarwe.
- Allergenen mogelijk aanwezig: eieren, soja, melk, selderij, mosterd.
Controleer deze informatie op het etiket van uw product, want alleen deze informatie is bindend.
NUTRI-SCORE
VOEDINGSWAARDEN
Per 100 g |
Per 100 ml bereid met 80 g/L | |
Energie in kJ |
2449 kJ |
196 kJ |
Energie in kcal |
589 kcal |
47 kcal |
Vetten |
41,7 g |
3,3 g |
- waarvan verzadigd |
25,5 g |
2,0 g |
Koolhydraten |
45,7 g |
3,7 g |
- waarvan suiker |
0,1 g |
0 g |
Vezels |
2,4 g |
0,2 g |
Eiwitten |
6,5 g |
0,5 g |
Zout |
0 g |
0 g |
BEREIDEN
- Los op in een koude of kokende vloeistof.
- Onder af en toe roeren 5 minuten zachtjes doorkoken.
BEWAREN - OPSLAG
- Minimale houdbaarheid na productie: 12 maanden.
- Minimale houdbaarheid na levering: 120 dagen.
- Op een droge plaats bewaren en tegen hitte beschermen.
- Goed sluiten na gebruik.
LOGISTIEKE GEGEVENS
Formaat | Emmer |
Netto Gewicht CE | 10 kg |
Bruto Gewicht CE | 10,800 kg |
Afmetingen CE (L x B x H) in mm | 327 x 327 x 332 |
Aantal CE per DE | 1 |
Afmetingen DE (L x B x H) in mm | 327 x 327 x 332 |
Aantal DE per laag | 8 |
Aantal lagen per pallet | 2 |
Aantal CE per pallet | 16 |
Aantal DE per pallet | 16 |