Veggie Caesar Salade gemaakt met Garden Gourmet® Sensational™ Crispy Tenders
De heerlijke SENSATIONAL™ Crispy Tenders RTE* van GARDEN GOURMET® zijn een vegan specialiteit op basis van soja-eiwitten en tarwegluten, gepaneerd, gefrituurd en diepgevroren. Ze hebben een vezelige textuur en u kan ze gebruiken in vele recepten: als bijgerecht, in sauzen en met roerbakgerechten. Dit product kan gebruikt worden om vegetarische maaltijdsalades te verrijken of om te delen als aperitief.
Ingrediënten
INGREDIËNTEN
- 30 Garden Gourmet® Sensational™ Crispy Tenders.
- 700 g gescheurde romeinse sla.
- 250 ml Caesar dressing.
- 50 g geroosterde pijnboompitten.
- 120 g zongedroogde tomaten.
- 100 g parmezaanse kaasschilfers.
Voorbereiding
-
1Assembleer de salade in 10 kommen, besprenkel met caesar-dressing en garneer met parmezaanse kaasschilfers, tomaten en geroosterde pijnboompitten.
-
2Frituur de Garden Gourmet® Sensational™ Crispy Tenders gedurende 3 minuten op 170°C.
-
3Voeg de Garden Gourmet® Sensational™ Crispy Tenders warm toe aan de salade en serveer.
- Dit recept kan ook worden gemaakt als een Caesar baguette of wrap.
- Vervang door een vegan dressing en harde Italiaanse kaas om het recept veganistisch te maken.