Schnitzel sandwich provençaalse stijl gemaakt met Garden Gourmet® Vegan Schnitzel
De heerlijke Vegan Schnitzel RTE* van GARDEN GOURMET® is een veganistische specialiteit gemaakt van soja-eiwit, gepaneerd, gebakken en diepgevroren. De schnitzel is gekruid met een harmonieuze mix van kruiden en knoflook, en omhuld met een knapperig tarwebroodkruimel. Een eiwitrijk en vezelrijk recept dat opgewarmd kan worden in de pan, oven of friteuse, of direct gebruikt kan worden. Dit product kan gebruikt worden om vegetarische maaltijdsalades te maken of om in plakjes te snijden voor gedeelde aperitiefschotels. Het product kan geserveerd worden met purees, salades, groenten, ovenschotels en pasta's.
Ingrediënten
INGREDIËNTEN
- 900 g Garden Gourmet® Vegan Schnitzel.
- 800 g rustieke baguette.
- 200 g Caesar dressing.
- 200 g romeinse sla in reepjes gesneden.
- 200 g rucolasla.
- 150 g gedroogde tomaten in reepjes gesneden.
- 50 g kappertjes.
Voorbereiding
-
1Bak de Garden Gourmet® Vegan Schnitzel aan beide zijden gedurende 3 minuten op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn en laat ze afkoelen.
-
2Meng de Caesar-dressing met de romeinse sla.
-
3Verdeel de rustieke baguette in de juiste grootte en snijd doormidden.
-
4Leg de onderste helft van de baguette op een bord en beleg deze met gemarineerde romeinse sla en rucolasla, de gebakken schnitzels, gedroogde tomaten en kappertjes.
- Voor een gourmet versie kan u de helft van de baguette bedekken met ratatouille of groentespread.
- U kan wat provençaalse kruiden eroverheen strooien om het af te maken.