Pasta salade met Garden Gourmet® VUNA®

  • Merk
  • Bereidingstijd
    20 min
  • Moeilijkheid
    Eenvoudig
  • Aantal porties
    10
VUNA® GARDEN GOURMET® is een tonijnachtige crumble gemaakt met plantaardige ingrediënten. Rijk aan eiwitten en vezels, zonder compromissen in smaak en textuur. VUNA® kan warm of koud worden gegeten, zoals in sandwiches, salades, pasta of pizzarecepten.
Ingrediënten
INGREDIËNTEN:
  • 500 g Garden Gourmet® VUNA®.
  • 1000 g Fusilli pasta.
  • 250 g rode en gele paprika’s.
  • 200 g rode ui.
  • 200 g selderij.
  • 350 g broccoli.
  • 30 g peterselie.
  • 150 g augurken.
  • 250 g vegan mayonaise.
  • 100 ml olijfolie.
  • Zout en peper.
Voorbereiding
  • 1
    Maak de broccoli schoon en snijd deze in stukjes. Doe wat water in een pan. Wanneer het begint te koken, voeg de broccoli en een beetje zout toe. Zodra het gaar is, haal het eruit en zet het apart.
  • 2
    Doe water in een pan voor de pasta. Wanneer het water begint te koken, voeg zout toe en kook de fusilli pasta. Kook het volgens de instructies van de fabrikant, haal het eruit en laat het afkoelen.
  • 3
    Snijd de paprika's, rode uien, selderij en augurken in kleine blokjes.
  • 4
    Voeg in een kom de vegan mayonaise, paprika's, rode ui, selderij, augurken en de Garden Gourmet® VUNA® toe. Meng het goed door elkaar en voeg vervolgens de pasta toe.
  • 5
    Doe de pasta over in een diep bord en decoreer met de broccoli en gehakte peterselie.
  • 6
    Om te finaliseren, voeg een beetje extra vierge olijfolie toe.
  • Voor de afwisseling kan u andere broccolivarianten gebruiken, zoals Romanesco-broccoli.
  • Vegan.
  • Geschikt om mee te nemen.
  • Een volledige ervaring met smaak en textuur. 
Greencurry

WIL JIJ ONZE NIEUWSTE RECEPTEN ONTVANGEN?