Mezze Poké Bowl met Garden Gourmet® Vegan Balletjes
De Vegan Balletjes RTE* van GARDEN GOURMET® zijn op basis van soja- en tarwe-eiwitten, gebakken en diepgevroren. Ze zijn gemaakt met plantaardige ingrediënten, rijk aan eiwitten en vol van smaak. Het is een smakelijk en veelzijdig plantaardig alternatief dat u kunt toevoegen aan een verscheidenheid aan recepten, van Italiaanse pasta's tot geurige Aziatische gerechten.
Ingrediënten
INGREDIËNTEN:
- 700 g Garden Gourmet® Vegan Balletjes
- 2 kg gekookte tabouleh.
- 800 g tomaten.
- 300 g hummus.
- 600 g koolsalade.
- 120 g lente-ui.
- 50 g rode chilli.
- 10 g peterselie.
- 10 g koriander.
- 100 g granaatappelpitten.
- 10 ingelegde jalapeñopepers.
Voorbereiding
-
1Plaats de tabouleh op de bodem van de pot, zorg ervoor dat de hele bodem gelijkmatig bedekt is.
-
2Verdeel de ingrediënten in vakjes en begin met het toevoegen van de gehakte tomaten, hummus, koolsalade, Garden Gourmet® Vegan Balletjes en granaatappelpitten.
-
3Garneer met lente-ui en chili, gehakte koriander en peterselie.
-
4Leg tot slot de ingelegde jalapeñopepers in het midden.
- Bestrijk de Vegan Balletjes met balsamico glazuur voor een zoete en pittige smaak, maar u kan ook een zoete chilidressing gebruiken.
- Vegan.
- Geschikt om mee te nemen
- Een perfecte poké bowl voor een frisse en smakelijke lunchpauze.