Krokante schnitzel en ratatouille gemaakt met Garden Gourmet® Vegan Schnitzel
De heerlijke Vegan Schnitzel RTE* van GARDEN GOURMET® is een veganistische specialiteit gemaakt van soja-eiwit, gepaneerd, gebakken en diepgevroren. De schnitzel is gekruid met een harmonieuze mix van kruiden en knoflook, en omhuld met een knapperig tarwebroodkruimel. Een eiwitrijk en vezelrijk recept dat opgewarmd kan worden in de pan, oven of friteuse, of direct gebruikt kan worden. Dit product kan gebruikt worden om vegetarische maaltijdsalades te maken of om in plakjes te snijden voor gedeelde aperitiefschotels. Het product kan geserveerd worden met purees, salades, groenten, ovenschotels en pasta's.
Ingrediënten
INGREDIËNTEN
- 10 Garden Gourmet® Vegan Schnitzels.
- 500 ml Buitoni® Tomatencoulis.
- 200 g gegrilde aubergines.
- 200 g gegrilde courgettes.
- 200 g gegrilde pepers.
- 30 ml olijfolie.
- 30 g verse basilicum.
- Zout en peper.
Voorbereiding
-
1Verwarm de friteuse voor op 170°C of verwarm de oven voor op 190°C gedurende 6-8 minuten.
-
2Snijd de gegrilde aubergine, courgettes en paprika's in stukjes en bak ze in olijfolie.
-
3Voeg de Buitoni® Tomatencoulis toe, laat 3 minuten koken en breng op smaak met verse basilicum, zout en peper.
-
4Frituur de Garden Gourmet® Vegan Schnitzel gedurende 3-4 minuten en serveer.
- U kan het gerecht ook serveren met gebakken aardappelen of pasta.
- Bestrooi met procençaalse kruiden.