Garden Gourmet® Sensational™ Niçoise salade met crispy tenders en parmezaanse dressing

  • Merk
  • Bereidingstijd
    30 min
  • Moeilijkheid
    Eenvoudig
  • Aantal porties
    10
De heerlijke SENSATIONAL™ Crispy Tenders RTE* van GARDEN GOURMET® zijn een vegan specialiteit op basis van soja-eiwitten en tarwegluten, gepaneerd, gefrituurd en diepgevroren. Ze hebben een vezelige textuur en u kan ze gebruiken in vele recepten: als bijgerecht, in sauzen en met roerbakgerechten. Dit product kan gebruikt worden om vegetarische maaltijdsalades te verrijken of om te delen als aperitief.
Ingrediënten
INGREDIËNTEN:
  • 20 Garden Gourmet® Sensational™ Crispy Tenders.
  • 200 g komkommer.
  • 150 g rode ui.
  • 400 g gekookte aardappelen.
  • 5 Romeinse baby salades.
  • 150 g dadel tomaten.
  • 150 g bonen.
  • 20 gegrilde artisjokken, uit blik.
  • 70 g zwarte Niçoise olijven.
  • 30 g platte peterselie.
PARMESAANSE DRESSING:
  • 50 ml vegan mayonaise
  • 75 g parmesaan.
  • 100 ml Griekse yoghurt.
  • 40 g kappertjes.
  • 1 knoflookteentje.
Voorbereiding
  • 1
    Maak alle groenten voor de salade schoon, snijd en kook: komkommer, uien, aardappel, sla, bonen en artisjokken.
  • 2
    Blancheer de peterselie en koel af in ijswater.
  • 3
    Mix parmezaan, kappertjes, yoghurt en mayonaise in een keukenmachine om een grove dressing te maken.
  • 4
    Frituur de Garden Gourmet® Sensational Crispy Tenders™ 3-4 minuten op 175°C tot ze goudbruin en knapperig zijn.
  • 5
    Assembleer de Niçoise salade.
  • Voeg een gekookt ei toe aan de salade om het eiwitgehalte te verhogen.
  • Vervang de Garden Gourmet® Sensational Crispy Tenders door Garden Gourmet® Sensational Pulled Fillet voor variatie.

 

Greencurry

WIL JIJ ONZE NIEUWSTE RECEPTEN ONTVANGEN?