Garden Gourmet® Sensational™ Niçoise salade met crispy tenders en parmezaanse dressing
De heerlijke SENSATIONAL™ Crispy Tenders RTE* van GARDEN GOURMET® zijn een vegan specialiteit op basis van soja-eiwitten en tarwegluten, gepaneerd, gefrituurd en diepgevroren. Ze hebben een vezelige textuur en u kan ze gebruiken in vele recepten: als bijgerecht, in sauzen en met roerbakgerechten. Dit product kan gebruikt worden om vegetarische maaltijdsalades te verrijken of om te delen als aperitief.
Ingrediënten
INGREDIËNTEN:
- 20 Garden Gourmet® Sensational™ Crispy Tenders.
- 200 g komkommer.
- 150 g rode ui.
- 400 g gekookte aardappelen.
- 5 Romeinse baby salades.
- 150 g dadel tomaten.
- 150 g bonen.
- 20 gegrilde artisjokken, uit blik.
- 70 g zwarte Niçoise olijven.
- 30 g platte peterselie.
PARMESAANSE DRESSING:
- 50 ml vegan mayonaise
- 75 g parmesaan.
- 100 ml Griekse yoghurt.
- 40 g kappertjes.
- 1 knoflookteentje.
Voorbereiding
-
1Maak alle groenten voor de salade schoon, snijd en kook: komkommer, uien, aardappel, sla, bonen en artisjokken.
-
2Blancheer de peterselie en koel af in ijswater.
-
3Mix parmezaan, kappertjes, yoghurt en mayonaise in een keukenmachine om een grove dressing te maken.
-
4Frituur de Garden Gourmet® Sensational Crispy Tenders™ 3-4 minuten op 175°C tot ze goudbruin en knapperig zijn.
-
5Assembleer de Niçoise salade.
- Voeg een gekookt ei toe aan de salade om het eiwitgehalte te verhogen.
- Vervang de Garden Gourmet® Sensational™ Crispy Tenders door Garden Gourmet® Sensational™ Pulled Fillet voor variatie.