Garden Gourmet® Sensational™ Massaman curry met de Pulled Fillet
De sensational pullet fillet is een veganistische specialiteit gemaakt van soja-eiwitten en tarwe-eiwitten, ingevroren, met ingrediënten van plantaardige oorsprong. Met hun heerlijk vezelige textuur en onweerstaanbare smaak zijn de Vegan pulled Fillet GARDEN GOURMET® perfect voor het maken van verschillende soorten recepten, zoals veggie curry, vegetarische ovenschotels of stoofpotjes maar eveneens ook als topping voor pizza's of hartige taarten.
Ingrediënten
- 900g Garden Gourmet® Sensational™ Pulled Fillet
- 1l Kokosroom
- 200ml Water
- 40g Massaman currypasta
- 5 Kafir limoenbladeren
- 1 Limoen
- 500g Gekookte aardappelen, in blokjes gesneden
- 250g Bloemkool
- 100g Bevroren erwten
- 40g Geroosterde pinda's
- 30g Rode peper
- Koriander als garnituur
- 1.2kg Gekookte jasmijnrijst
Voorbereiding
-
1Breng de kokosroom, water en Massaman currypasta aan de kook en laat 5 minuten sudderen.
-
2Voeg de Garden Gourmet® Sensational™ Pulled Fillet, aardappelen en bloemkool toe en kook tot ze al dente zijn.
-
3Voeg de erwten & limoenbladeren toe en breng op smaak met het limoensap.
-
4Garneer de curry met de gehakte koriander, gesneden rode peper, geplette pindanoten en serveer met gestoomde jasmijnrijst.
- Voeg extra verse chilipepers toe om de pittigheid aan te passen
- Dit gerecht kan ook worden gebruikt voor thuisbezorging en afhaalmaaltijden
- Bied extra groenten aan als bijgerecht en een fruitig dessert om bij te dragen aan een gezond en uitgebalanceerd dieet.