Garden Gourmet® Sensational™ Massaman curry met de Pulled Fillet

  • Merk
  • Bereidingstijd
    30 min
  • Moeilijkheid
    Eenvoudig
  • Aantal porties
    10

De sensational pullet fillet is een veganistische specialiteit gemaakt van soja-eiwitten en tarwe-eiwitten, ingevroren, met ingrediënten van plantaardige oorsprong. Met hun heerlijk vezelige textuur en onweerstaanbare smaak zijn de Vegan pulled Fillet GARDEN GOURMET® perfect voor het maken van verschillende soorten recepten, zoals veggie curry, vegetarische ovenschotels of stoofpotjes maar eveneens ook als topping voor pizza's of hartige taarten.

Ingrediënten
  • 900g Garden Gourmet® Sensational™ Pulled Fillet
  • 1l Kokosroom
  • 200ml Water
  • 40g Massaman currypasta
  • 5 Kafir limoenbladeren
  • 1 Limoen
  • 500g Gekookte aardappelen, in blokjes gesneden
  • 250g Bloemkool
  • 100g Bevroren erwten
  • 40g Geroosterde pinda's
  • 30g Rode peper
  • Koriander als garnituur
  • 1.2kg Gekookte jasmijnrijst
Voorbereiding
  • 1
    Breng de kokosroom, water en Massaman currypasta aan de kook en laat 5 minuten sudderen.
  • 2
    Voeg de Garden Gourmet® Sensational™ Pulled Fillet, aardappelen en bloemkool toe en kook tot ze al dente zijn.
  • 3
    Voeg de erwten & limoenbladeren toe en breng op smaak met het limoensap.
  • 4
    Garneer de curry met de gehakte koriander, gesneden rode peper, geplette pindanoten en serveer met gestoomde jasmijnrijst.
  • Voeg extra verse chilipepers toe om de pittigheid aan te passen
  • Dit gerecht kan ook worden gebruikt voor thuisbezorging en afhaalmaaltijden
  • Bied extra groenten aan als bijgerecht en een fruitig dessert om bij te dragen aan een gezond en uitgebalanceerd dieet.

 

Greencurry

WIL JIJ ONZE NIEUWSTE RECEPTEN ONTVANGEN?