Curryworst met zoete aardappelfrietjes gemaakt met Garden Gourmet® Sensational™ Braadworst
De SENSATIONAL™ Braadworst van GARDEN GOURMET® is een rauwe vegan specialiteit op basis van soja-eiwitten en is diepgevroren. De braadworst is gemaakt met plantaardige ingrediënten en bevat geen dierlijke ingrediënten. De SENSATIONAL™ Braadworst van GARDEN GOURMET® kan op allerlei manieren worden bereid: het product kan op de grill of in de pan. Het kan tevens gebruikt worden in hotdog-sandwiches, gekookt in saus, voor een Engels ontbijt of gewoon als hapje met mosterd. Het is een smakelijke en eiwitrijke oplossing om te combineren met verschillende toppings.
Ingrediënten
INGREDIËNTEN
- 20 Garden Gourmet® Sensational™ Braadworsten.
- 2 kg zoete aardappelfrietjes.
- 40 ml THOMY® Combiflex of olie.
- 50 g verse uien, in blokjes gesneden.
- 10 g currymix (gerookte paprika, pikante paprika, kardemom, koriander, komijn, knoflook).
- 1 kg SOLIS® tomatensaus.
- 100 g curryketchup.
- 50 ml demi-glace fond / bruine saus.
- 250 g mangopuree.
- 200 ml kokosmelk.
- 20 ml sojasaus.
- Zout.
Voorbereiding
-
1Bak de Garden Gourmet® Sensational™ braadworst aan beide zijden gedurende 10 minuten op middelhoog vuur.
-
2Bak de uien in olie, voeg de currymix, SOLIS® tomatensaus, curryketchup, mangopuree, kokosmelk en sojasaus toe. Laat het geheel 10 minuten sudderen en giet het vervolgens over de worstjes.
-
3Frituur de zoete aardappelfrietjes en voeg zout toe voordat u ze serveert.
- U kan het gerecht garneren met extra currypoeder, tuinkers, bladpeterselie, broodchips en gebakken ui.