Botercurry gemaakt met Garden Gourmet® Sensational™ Pulled Filet

  • Merk
  • Bereidingstijd
    10 min
  • Moeilijkheid
    Eenvoudig
  • Aantal porties
    10

De heerlijke SENSATIONAL™ Pulled Filet RTE* van GARDEN GOURMET® is een vegan specialiteit op basis van soja-eiwitten en tarwegluten en is diepgevroren. Het product is klaar voor gebruik, met een sensationele vezelige textuur, die u kunt gebruiken in vele recepten: in sauzen, met zetmeelrijke gerechten of roerbakgerechten. Dit product kan gebruikt worden in gerechten met sauzen zoals vegetarische curry, vegetarische blanquette, vegetarische navarin of als topping voor pizza's, hartige taarten, wraps en panini's.

Ingrediënten
INGREDIËNTEN
  • 800 g Garden Gourmet® Sensational™ Pullet Filet.
  • 20 ml sesamolie.
  • 50 g gesnipperde ui.
  • 20 g suiker.
  • 5 g kurkuma.
  • 50 g gele curry.
  • 50 g ‘‘butter chicken’’ currypasta.
  • 10 ml water.
  • 700 ml kokosmelk.
  • 40 ml vegan kippenbouillon.
  • 20 ml pure raapzaadolie.
  • 500 g groene courgette, in blokjes gesneden.
  • 500 g kikkererwten in blik, uitgelekt en gekookt.
  • 50 g rauwe bloemkool.
  • Zout.
Voorbereiding
  • 1
    Verhit de sesamolie, bak de uien met suiker, kurkuma en curry.
  • 2
    Roer de currypasta erdoorheen, blus af met water en kokosmelk. Voeg de vegan kippenbouillon toe.
  • 3
    Verhit de koolzaadolie en bak de courgette, kikkererwten en bloemkool.
  • 4
    Bak de Garden Gourmet® Sensational™ Pulled Filet gedurende 5 minuten op een laag vuur en voeg vervolgens de currysaus en groenten toe.
  • Garneer met kokoschips en waterkers.
  • U kan het ook serveren met basmatirijst en/of knoflook naanbrood.
Greencurry

WIL JIJ ONZE NIEUWSTE RECEPTEN ONTVANGEN?