Bitter Greens salade met Garden Gourmet® Vegan Filet Stukjes

  • Merk
  • Bereidingstijd
    15 min
  • Moeilijkheid
    Eenvoudig
  • Aantal porties
    10
De heerlijke SENSATIONAL™ Vegan Filet Stukjes RTE* van GARDEN GOURMET® zijn een vegan bereiding op basis van soja-eiwitten en zijn diepgevroren. U kan het gebruiken in tal van recepten: met sauzen, bij zetmeelrijke gerechten of roerbakgerechten met groenten. Het product kan gebruikt worden in gerechten met sauzen zoals vegetarische curry, vegetarische blanquette, vegetarische navarin of als topping op pizza's, hartige taarten, wraps en panini's.
Ingrediënten
INGREDIËNTEN :
  • 450 g Garden Gourmet® Vegan Filet Stukjes.
  • 650 g gesneden kool.
  • 200 g bitter slablaadjes.
  • 200 g amandelpuree.
  • 35 g amandelolie.
  • 300 g braambessen.
  • harde vegan kaas.
  • aromatische kruiden.
  • citroensap.
  • zout en gemalen zwarte peper.
Voorbereiding
  • 1
    Rooster de Garden Gourmet® Vegan Filet Stukjes in amandelolie en laat ze afkoelen.
  • 2
    Combineer de stukjes met amandelpuree op het bord.
  • 3
    Breng de kool en slablaadjes op smaak met zout, peper en een kneepje citroensap en leg ze bovenop.
  • 4
    Werk af met geraspte vegan kaas, verse braambessen en citroenmelisse.
  • U kan ook ingelegde of gedroogde veenbessen gebruiken in plaats van verse braambessen, en dragon in plaats van citroenmelisse.
  • Vegan. 
  • Geschikt om mee te nemen.
  • Perfect voor een heerlijke lunch op een zomerse dag.
Greencurry

WIL JIJ ONZE NIEUWSTE RECEPTEN ONTVANGEN?