Veggie tortilla wrap gemaakt met Garden Gourmet® Vegan Nuggets
De Vegan Nuggets RTE* van GARDEN GOURMET® zijn een veganistische specialiteit op basis van soja-eiwit, gepaneerd, gebakken en diepgevroren. Ze hebben een smakelijke en aantrekkelijke smaak en textuur. Met hun knapperige korst en smaakvolle vulling zijn ze het perfecte product voor jouw recepten. Dit product kan gebruikt worden om vegetarische maaltijdsalades te verrijken of om te delen als aperitief.
Ingrediënten
INGREDIËNTEN
- 800 g Garden Gourmet® Vegan Nuggets.
- 10 tortilla wraps.
- 350 g kant-en-klare gegrilde courgette.
- 350 g kant-en-klare gegrilde aubergine.
- 680 g gesneden tomaten.
- 800 g gesneden romeinse sla.
- 150 g vegan light mayonaise.
- 20 ml citroensap.
Voorbereiding
-
1Frituur de Garden Gourmet® Vegan Nuggets in olie tot ze goudbruin en knapperig zijn, gedurende 3-4 minuten.
-
2Meng de vegan light mayonaise met het citroensap en voeg wat water toe om de textuur aan te passen.
-
3Assembleer door de saus er bovenop te smeren, de salade, gegrilde groenten, tomaten en Garden Gourmet® Vegan Nuggets toe te voegen.
-
4Rol op in een wrap en serveer.
- U kan vers gehakte dragon aan de saus toevoegen voor extra frisheid.
- U kan in plaats van de tortilla ook flatbread, piadina of pita gebruiken.