Chipotle Krokante Taco’s gemaakt met Garden Gourmet® Sensational™ Pulled Filet
De heerlijke SENSATIONAL™ Pulled Filet RTE* van GARDEN GOURMET® is een vegan specialiteit op basis van soja-eiwitten en tarwegluten en is diepgevroren. Het product is klaar voor gebruik, met een sensationele vezelige textuur, die u kunt gebruiken in vele recepten: in sauzen, met zetmeelrijke gerechten of roerbakgerechten. Dit product kan gebruikt worden in gerechten met sauzen zoals vegetarische curry, vegetarische blanquette, vegetarische navarin of als topping voor pizza's, hartige taarten, wraps en panini's.
Ingrediënten
INGREDIËNTEN
- 1 kg Garden Gourmet® Sensational™ Pulled Filet.
- 20 taco’s.
- 100 ml mole, Mexicaanse saus.
- 400 ml Maggi® Tomatencoulis.
- 400 g fijngesneden romeinse sla.
- 300 ml vegan slagroom.
Voor de Salsa Verde:
- 400 g tomatillos salsa.
- 40 g verse jalapeño’s.
- 40 g koriander.
Voorbereiding
-
1Bereid de salsa verde voor door tomatillos salsa, jalapeño's en koriander te mengen.
-
2Frituur de Garden Gourmet® Sensational™ Pulled Filet in een beetje olie gedurende 2-3 minuten.
-
3Voeg mole en Maggi® Tomatencoulis toe en breng aan de kook. Laat het daarna sudderen en indikken tot een plakkerige textuur en breng op smaak naar wens.
-
4Verwarm de taco’s in een bakplaat, vul ze met Garden Gourmet® Sensational™ Pulled Filet en saus.
-
5Serveer de taco’s met sla, vegan slagroom en salsa verde.
- Voor de salsa verde, laat het zout en limoensap weg en vervang het door 2-3 eetlepels gezouten citroenen.
- U kan ook de taco’s met geraspte kaas in de oven bakken op 185-200°C gedurende ongeveer 5 minuten, totdat de kaas gesmolten is.