Sea Lover Poké Bowl met Garden Gourmet® VUNA®

  • Merk
  • Bereidingstijd
    20 min
  • Moeilijkheid
    Eenvoudig
  • Aantal porties
    10

VUNA® GARDEN GOURMET® is een tonijnachtige crumble gemaakt met plantaardige ingrediënten. Rijk aan eiwitten en vezels, zonder compromissen in smaak en textuur. VUNA® kan warm of koud worden gegeten, zoals in sandwiches, salades, pasta of pizzarecepten.

Ingrediënten
INGREDIËNTEN:
  • 700 g Garden Gourmet® VUNA®.
  • 1250 g gekookte mediumkorrelige rijst.
  • 200 g rode kool.
  • 100 g Chinese kool.
  • 50 g rode radijs.
  • 50 g wakame.
  • 50 g lente-ui (alleen het groene gedeelte).
  • 50 g vegan Ponzu saus.
  • 125 g teriyaki saus.
  • 50 g koriander.
  • Zwarte sesamzaden.
Voorbereiding
  • 1
    Marineer de rode kool in sushirijstazijn gedurende 15 minuten.
  • 2
    Meng de vegan ponzu saus met de teriyaki saus.
  • 3
    Doe de gekookte rijst in een middelgrote kom met de helft van de gecombineerde saus, snijd de lente-ui schuin, hak de koriander fijn en snijd de radijs in dunne plakjes.
  • 4
    Voeg Garden Gourmet® Vuna® toe en plaats rondom de rijst alle ingrediënten. Voeg de overgebleven saus toe aan de bovenkant.
  • U kan de rijst vervangen door noedels, een groente-kombu bouillon toevoegen en er een smaakvolle ramensoep van maken.
  • Vegan.
  • Geschikt om mee te nemen.
  • Verbluffend fris en boordevol gezonde ingrediënten!
Greencurry

WIL JIJ ONZE NIEUWSTE RECEPTEN ONTVANGEN?