Sea Lover Poké Bowl met Garden Gourmet® VUNA®
VUNA® GARDEN GOURMET® is een tonijnachtige crumble gemaakt met plantaardige ingrediënten. Rijk aan eiwitten en vezels, zonder compromissen in smaak en textuur. VUNA® kan warm of koud worden gegeten, zoals in sandwiches, salades, pasta of pizzarecepten.
Ingrediënten
INGREDIËNTEN:
- 700 g Garden Gourmet® VUNA®.
- 1250 g gekookte mediumkorrelige rijst.
- 200 g rode kool.
- 100 g Chinese kool.
- 50 g rode radijs.
- 50 g wakame.
- 50 g lente-ui (alleen het groene gedeelte).
- 50 g vegan Ponzu saus.
- 125 g teriyaki saus.
- 50 g koriander.
- Zwarte sesamzaden.
Voorbereiding
-
1Marineer de rode kool in sushirijstazijn gedurende 15 minuten.
-
2Meng de vegan ponzu saus met de teriyaki saus.
-
3Doe de gekookte rijst in een middelgrote kom met de helft van de gecombineerde saus, snijd de lente-ui schuin, hak de koriander fijn en snijd de radijs in dunne plakjes.
-
4Voeg Garden Gourmet® Vuna® toe en plaats rondom de rijst alle ingrediënten. Voeg de overgebleven saus toe aan de bovenkant.
- U kan de rijst vervangen door noedels, een groente-kombu bouillon toevoegen en er een smaakvolle ramensoep van maken.
- Vegan.
- Geschikt om mee te nemen.
- Verbluffend fris en boordevol gezonde ingrediënten!