Mezze Poké Bowl met Garden Gourmet® Vegan Balletjes

  • Merk
  • Bereidingstijd
    20 min
  • Moeilijkheid
    Eenvoudig
  • Aantal porties
    10

De Vegan Balletjes RTE* van GARDEN GOURMET® zijn op basis van soja- en tarwe-eiwitten, gebakken en diepgevroren. Ze zijn gemaakt met plantaardige ingrediënten, rijk aan eiwitten en vol van smaak. Het is een smakelijk en veelzijdig plantaardig alternatief dat u kunt toevoegen aan een verscheidenheid aan recepten, van Italiaanse pasta's tot geurige Aziatische gerechten.

Ingrediënten
INGREDIËNTEN:
  • 700 g Garden Gourmet® Vegan Balletjes
  • 2 kg gekookte tabouleh.
  • 800 g tomaten.
  • 300 g hummus.
  • 600 g koolsalade.
  • 120 g lente-ui.
  • 50 g rode chilli.
  • 10 g peterselie.
  • 10 g koriander.
  • 100 g granaatappelpitten.
  • 10 ingelegde jalapeñopepers.
Voorbereiding
  • 1
    Plaats de tabouleh op de bodem van de pot, zorg ervoor dat de hele bodem gelijkmatig bedekt is.
  • 2
    Verdeel de ingrediënten in vakjes en begin met het toevoegen van de gehakte tomaten, hummus, koolsalade, Garden Gourmet® Vegan Balletjes en granaatappelpitten.
  • 3
    Garneer met lente-ui en chili, gehakte koriander en peterselie.
  • 4
    Leg tot slot de ingelegde jalapeñopepers in het midden.
  • Bestrijk de Vegan Balletjes met balsamico glazuur voor een zoete en pittige smaak, maar u kan ook een zoete chilidressing gebruiken.
  • Vegan.
  • Geschikt om mee te nemen
  • Een perfecte poké bowl voor een frisse en smakelijke lunchpauze.
Greencurry

WIL JIJ ONZE NIEUWSTE RECEPTEN ONTVANGEN?