Veggie Caesar salade met Garden Gourmet® Vegan Filet Stukjes
De heerlijke SENSATIONAL™ Vegan Filet Stukjes RTE* van GARDEN GOURMET® zijn een vegan bereiding op basis van soja-eiwitten en zijn diepgevroren. U kan het gebruiken in tal van recepten: met sauzen, bij zetmeelrijke gerechten of roerbakgerechten met groenten. Het product kan gebruikt worden in gerechten met sauzen zoals vegetarische curry, vegetarische blanquette, vegetarische navarin of als topping op pizza's, hartige taarten, wraps en panini's.
Ingrediënten
INGREDIËNTEN:
- 900 g Garden Gourmet® Vegan Filet Stukjes.
- 700 g Romeinse sla (gescheurd).
- 250 ml Caesar dressing.
- 250 g ciabatta croutons.
- 50 g geroosterde pijnboompitten.
- 30 g Suu Blush-tomaten (4 stuks)
- 100 g parmezaanse kaasschilfers.
Voorbereiding
-
1Stel de salade samen in 10 kommen, besprenkel met Caesar dressing en garneer met croutons, parmezaanse kaasschilfers en geroosterde pijnboompitten.
- Dit recept kan ook worden gemaakt als een Caesar baguette of wrap. Gebruik een veganistische dressing en harde Italiaanse kaas om het veganistisch te maken. U kan ook Garden Gourmet® Pulled Filet als alternatief gebruiken.
- Vegetarisch.
- Geschikt om mee te nemen.
- Een bevredigende salade met een handvol ingrediënten