Bitter Greens salade met Garden Gourmet® Vegan Filet Stukjes
De heerlijke SENSATIONAL™ Vegan Filet Stukjes RTE* van GARDEN GOURMET® zijn een vegan bereiding op basis van soja-eiwitten en zijn diepgevroren. U kan het gebruiken in tal van recepten: met sauzen, bij zetmeelrijke gerechten of roerbakgerechten met groenten. Het product kan gebruikt worden in gerechten met sauzen zoals vegetarische curry, vegetarische blanquette, vegetarische navarin of als topping op pizza's, hartige taarten, wraps en panini's.
Ingrediënten
INGREDIËNTEN :
- 450 g Garden Gourmet® Vegan Filet Stukjes.
- 650 g gesneden kool.
- 200 g bitter slablaadjes.
- 200 g amandelpuree.
- 35 g amandelolie.
- 300 g braambessen.
- harde vegan kaas.
- aromatische kruiden.
- citroensap.
- zout en gemalen zwarte peper.
Voorbereiding
-
1Rooster de Garden Gourmet® Vegan Filet Stukjes in amandelolie en laat ze afkoelen.
-
2Combineer de stukjes met amandelpuree op het bord.
-
3Breng de kool en slablaadjes op smaak met zout, peper en een kneepje citroensap en leg ze bovenop.
-
4Werk af met geraspte vegan kaas, verse braambessen en citroenmelisse.
- U kan ook ingelegde of gedroogde veenbessen gebruiken in plaats van verse braambessen, en dragon in plaats van citroenmelisse.
- Vegan.
- Geschikt om mee te nemen.
- Perfect voor een heerlijke lunch op een zomerse dag.