Garden Gourmet® Sensational™ Pulled a la pastore zachte taco met gegrilde maïskolven
De heerlijke SENSATIONAL™ Pulled Filet RTE* van GARDEN GOURMET® is een vegan specialiteit op basis van soja-eiwitten en tarwegluten en is diepgevroren. Het product is klaar voor gebruik, met een sensationele vezelige textuur, die u kunt gebruiken in vele recepten: in sauzen, met zetmeelrijke gerechten of roerbakgerechten. Dit product kan gebruikt worden in gerechten met sauzen zoals vegetarische curry, vegetarische blanquette, vegetarische navarin of als topping voor pizza's, hartige taarten, wraps en panini's.
Ingrediënten
INGREDIËNTEN:
- 800 g Garden Gourmet® Sensational™ Pulled Filet.
- 150 g ananas uit blik.
- 30 g tomatenpuree.
- 2 theelepels taco kruidenmix.
- 1 verse jalapeño.
TACO-OPBOUW:
- 30 4’’artisanale soft tacos.
- 100 g uien.
- 200 g verse ananas.
- 1 koriander.
- 150 ml zure vegan room.
- 5 maïskolven.
Voorbereiding
-
1Mix de ananas uit blik met de tomatenpuree, kruiden en jalapeño's in een blender tot een gladde marinade.
-
2Bak de Garden Gourmet® Sensational™ Pullet Filet in een pan tot ze half-knapperig zijn en voeg de ananasmarinade toe.
-
3Laat het geheel sudderen totdat al het vocht is opgenomen en een glazuur vormt rondom de stukjes pulled filet.
-
4Snijd de uien in stukjes en gril de maïskolven.
-
5Bak de taco's in een pan en stel ze samen met alle ingrediënten.
- Serveer met opgewarmde bonen of pittige rijst.
- Serveer met gele tacosaus en avocado.