Garden Gourmet® Sensational™ Pulled Teriyaki rijst Buddha Bowl met gember en eiwitrijke toppings

  • Merk
  • Bereidingstijd
    30 min
  • Moeilijkheid
    Eenvoudig
  • Aantal porties
    10

De heerlijke SENSATIONAL™ Pulled Filet RTE* van GARDEN GOURMET® is een vegan specialiteit op basis van soja-eiwitten en tarwegluten en is diepgevroren. Het product is klaar voor gebruik, met een sensationele vezelige textuur, die u kunt gebruiken in vele recepten: in sauzen, met zetmeelrijke gerechten of roerbakgerechten. Dit product kan gebruikt worden in gerechten met sauzen zoals vegetarische curry, vegetarische blanquette, vegetarische navarin of als topping voor pizza's, hartige taarten, wraps en panini's.

Ingrediënten
INGREDIËNTEN:
  • 700 g Garden Gourmet® Sensational™ Pulled Filet.
  • 250 ml teriyaki saus.
  • 20 g zwarte sesamzaden.
  • 20 g ingelegde gember.
BOWL & TOPPING:
  • 1 kg gekookte bruine rijst.
  • 100 g sojascheuten.
  • 150 g Edamame bonen.
  • 175 g Brusselse spruitjes.
  • 2 rode chili.
  • 5 lente-ui.
  • ½ koriander.
Voorbereiding
  • 1
    Ontvries de Garden Gourmet® Sensational™ Pulled Filet.
  • 2
    Mix de teriyakisaus met gember en breng op smaak met zwarte sesamzaadjes.
  • 3
    Snijd de lente-ui en rode chili in julienne en plaats ze in ijswater om ze knapperig te maken.
  • 4
    Pel de bladeren van de spruitjes en bak ze kort op zeer hoog vuur om licht verbrande randjes te krijgen.
  • 5
    Laat het water uit de lente-ui en chili uitlekken.
  • 6
    Serveer de kom en besprenkel met teriyakisaus. Bestrooi met chili en lente-ui.
  • Vervang de rijst door granen of linzen.
  • Teriyakisaus kan apart geserveerd worden.

 

Greencurry

WIL JIJ ONZE NIEUWSTE RECEPTEN ONTVANGEN?