Garden Gourmet® Sensational™ Zoetzure Crispy Tenders Taco
De heerlijke SENSATIONAL™ Crispy Tenders RTE* van GARDEN GOURMET® zijn een vegan specialiteit op basis van soja-eiwitten en tarwegluten, gepaneerd, gefrituurd en diepgevroren. Ze hebben een vezelige textuur en u kan ze gebruiken in vele recepten: als bijgerecht, in sauzen en met roerbakgerechten. Dit product kan gebruikt worden om vegetarische maaltijdsalades te verrijken of om te delen als aperitief.
Ingrediënten
INGREDIËNTEN:
- 1 kg Garden Gourmet® Sensational™ Crispy Tenders.
- 10 taco’s.
- 150 g fijn gesneden ijsbergsla.
- 50 g verse korianderblaadjes.
PICO DE GALLO:
- 200 g Roma tomaten, in kleine blokjes gesneden.
- 50 g witte ui, in kleine blokjes gesneden.
- 10 g Jalapeño, fijngehakt.
- 15 g verse korianderblaadjes, fijngehakt.
- 1 verse limoen, sap.
- 3 g zout.
ZOETZURE SAUS:
- 90 g MAGGI® tomatensaus.
- 60 g MAGGI® chilisaus.
- 15 g pruimensaus.
- 5 ml Lea & Perrins worcestersaus.
- 5 ml rijstazijn.
- 10 g vegetarische oestersaus.
- 30 g witte suiker.
- 1 g witte peperpoeder.
Voorbereiding
-
1Meng in een kom alle ingrediënten onder "pico de gallo" en zet apart.
-
2In een steelpan, meng alle ingrediënten onder "zoetzure saus", breng aan de kook en zet apart.
-
3Bak de Garden Gourmet® Sensational™ Crispy Tenders gedurende 5-7 minuten in een oven van 180°C.
-
4Plaats de ijsbergsla in de taco schelp, gevolgd door de Garden Gourmet® Sensational™ Crispy Tenders, besprenkel met zoetzure saus en garneer met pico de gallo.
-
5Garneer met verse korianderblaadjes.
- Bovenop de samengestelde taco kan u zure room toevoegen om het een meer pittige en romige smaak te geven.
- Bied extra groenten als bijgerecht en een dessert op basis van fruit om bij te dragen aan een gezond en gebalanceerd dieet.
- Voeg verse ananas/mango toe aan je pico de gallo voor een verfrissende twist!
- Voor een glutenvrij recept, gebruik glutenvrije gecertificeerde maïstortilla's.