Pikante Thaise Soep met groentenloempia

  • Bereidingstijd
    4 min
  • Aantal porties
    10
Ingrediënten
  • 35 g MAGGI® groentebouillon
  • 3 dl MAGGI® Rode curry
  • 2 L water
  • 1 teen knoflook
  • 1 citroengras
  • 2 kaffirlimoenbladeren
  • 10 stukken loempiavel
  • 500 g gemengde groenten (wortel, sojascheuten, courgette, lente-ui, spinazie)
Voorbereiding
  • 1
    Breng het water aan de kook en breng op smaak met de MAGGI® groentebouillon. Voeg hieraan de MAGGI® Rode Curry toe.
  • 2
    Kneus de citroengras, de knoflook en de kaffirlimoenbladeren en laat deze meetrekken.
  • 3
    Plooi de loempiavellen in passende schaaltjes en laat deze aandrogen. Verhit een oven tot 200°C en bak hier de loempia schaaltjes in af. Snijd de groenten klein en blancheer ze in 3 dl van de basissoep. Voeg op het laatste moment de spinazie, sojascheuten en lente ui toe. Vul de loempia schaaltjes met de groenten.
  • 4
    Zeef de soep en serveer zoals op de foto.
TIP

Vervang het citroengras en de kaffirlimoenbladeren door andere verse kruiden naar keuze.

Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten