Pikante Thaise Soep met groentenloempia
Ingrediënten
-
35 g MAGGI® groentebouillon
-
3 dl MAGGI® Rode curry
-
2 L water
-
1 teen knoflook
-
1 citroengras
-
2 kaffirlimoenbladeren
-
10 stukken loempiavel
-
500 g gemengde groenten (wortel, sojascheuten, courgette, lente-ui, spinazie)
Voorbereiding
-
1Breng het water aan de kook en breng op smaak met de MAGGI® groentebouillon. Voeg hieraan de MAGGI® Rode Curry toe.
-
2Kneus de citroengras, de knoflook en de kaffirlimoenbladeren en laat deze meetrekken.
-
3Plooi de loempiavellen in passende schaaltjes en laat deze aandrogen. Verhit een oven tot 200°C en bak hier de loempia schaaltjes in af. Snijd de groenten klein en blancheer ze in 3 dl van de basissoep. Voeg op het laatste moment de spinazie, sojascheuten en lente ui toe. Vul de loempia schaaltjes met de groenten.
-
4Zeef de soep en serveer zoals op de foto.
TIP
Vervang het citroengras en de kaffirlimoenbladeren door andere verse kruiden naar keuze.
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten