Espresso Mojito (Cafferinha)
Ingrediënten
-
2 shots Espresso
-
4 stukken limoen
-
40 milligram munt siroop
-
1 stuk Plat gedrukt ijs
-
1 stuk Muntblaadjes
Voorbereiding
-
1Giet een dubbel Espresso over het ijs en laat het afkoelen.
-
2Verzamel de limoenen in een apart glas.
-
3Giet de siroop over de limoenen en vul het glas met de stukjes ijs.
-
4Giet de gekoelde dubbele Espresso voorzichtig bij de ijzige Mojito-mix.
-
5Versier uw glas tenslotte met de muntblaadjes.
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten