Espresso Mojito (Cafferinha)

Ingrediënten
  • 2 shots Espresso
  • 4 stukken limoen
  • 40 milligram munt siroop
  • 1 stuk Plat gedrukt ijs
  • 1 stuk Muntblaadjes
Voorbereiding
  • 1
    Giet een dubbel Espresso over het ijs en laat het afkoelen.
  • 2
    Verzamel de limoenen in een apart glas.
  • 3
    Giet de siroop over de limoenen en vul het glas met de stukjes ijs.
  • 4
    Giet de gekoelde dubbele Espresso voorzichtig bij de ijzige Mojito-mix.
  • 5
    Versier uw glas tenslotte met de muntblaadjes.
Nutritional facts per serving
Énergie
0.0 kcal
Protéine
0.0 g
Les glucides
0.0 g
Sucres
0.0 g
Fibre
0.0 g
Sodium
0.0 mg
Les graisses
0.0 g
Graisses saturées
0.0 g
Componenten