CHEF® Kreeftenfumet premium 560g
CHEF Premium kreeftenfumet leent zich perfect voor het maken van smaakvolle sauzen en crèmes. Ideaal voor het bevochtigen van risotto's of kreeftenbisques en het pocheren van vis en schaaldieren. Perfect voor het realiseren van smaakvolle espuma's en emulsies. Voor het versterken of verrijken van een saus, een velouté of een vinaigrette.
- Opbrengst: 7L tot 14L
- Oplosbaar in koud en warm water.
- In de vorm van een soepele en homogene pastatextuur.
- Eenvoudig gebruik.
- Zorgt voor een smaaktoevoeging in elke stap van uw bereiding.
- Perfect om uw sauzen en vinaigrettes net dat tikkeltje meer te geven.
Ingrediënten
Kreeftconcentraat 25,4% (gedroogde kreeft, kreeftextract, water), aardappelzetmeel, maltodextrine,zonnebloemolie, zout, gistextract, groenten: tomatenconcentraat, uienpuree; suiker, melkvet, extra olijfolie verkregen bij de eerste persing, langoest-extract, aroma's (bevat tarwe), witte wijnextract, cognac, rivierkreeftextract, melkeiwitten, gerehydrateerde knoflookpuree, emulgatoren: lecithine (bevat tarwe), mono- en diglyceriden van vetzuren; peper. Mogelijke sporen van vis, weekdieren.
Voedingswaarden:
per 100 g product |
|
Energie in kJ |
1376 kJ |
Energie in kcal |
329 kcal |
Vetten |
16 g |
waarvan verzadigd |
3,4 g |
Koolhydraten |
36 g |
waarvan suiker |
6,4 g |
Vezels |
2,1 g |
Eiwitten |
10 g |
Zout |
10,5 g |
Allergenen:
Schaaldieren, gluten, melk.
Mogelijke sporen van vis, weekdieren.
Bereiden:
- Het product in kokende of koude vloeistof oplossen.
- Aan de kook houden of brengen en 3 minuten laten doorkoken.
Bewaren:
Op een droge en koele plaats bewaren.
Geopend 6 weken houdbaar in de koelkast (bij maximaal +6°C)