CHEF® Kalfsfond premium 640g
Basis voor de realisatie van al uw donkere gebonden sauzen. Kan als een glacering worden gebruikt voor het verrijken van een saus gedurende de bereiding. Kan, net als een glace, gebruikt worden voor het verrijken van een warme of koude bereiding (vinaigrette op basis van vleesjus, farces, ....) in gelijk welke fase van de bereiding. Ideale basis voor het bevochtigen van uw stoverijen en stoofpotten of voor het braiseren of deglaceren van uw groenten. Niet gebonden fond voor een grotere gebruiksvrijheid.
Het gamma van Premium fonds vertrekt van voedende en aromatische bestanddelen zoals beenderen, kruiden en groenten.
Door middel van inkoking reduceren wij de fond tot een geconcentreerde en smaakvolle pasta.
- Opbrengst: 8L tot 15L
- Oplosbaar in koud en warm water.
- In de vorm van een soepele en homogene pastatextuur.
- Eenvoudig gebruik.
- Zorgt voor een smaaktoevoeging in elke stap van uw bereiding.
- Perfect om uw sauzen en vinaigrettes net dat tikkeltje meer te geven.
Ingrediënten
Demi glace van kalf 23% (water, geroosterde kalfsbotten, geroosterde groenten: ui, wortel, prei, tomatenpuree; knoflookpuree, kruiden), maltodextrine, aroma's (met tarwe), aardappelzetmeel, gistextract, zonnebloemolie, zout, groenten: wortel, selderij, uienpuree, tomatenpuree; suiker, kalfsvleesextract 2,8%, gerehydrateerde knoflookpuree, emulgator : mono- en diglyceriden van vetzuren.
Voedingswaarden:
per 100 g product |
|
Energie in kJ |
1108 kJ |
Energie in kcal |
263 kcal |
Vetten |
6,6 g |
waarvan verzadigd |
0,6 g |
Koolhydraten |
37 g |
waarvan suiker |
8,0 g |
Vezels |
< 0,5 g |
Eiwitten |
14 g |
Zout |
12,0 g |
Allergenen:
Gluten, selderij.
Bereiden:
- Het product in kokende of koude vloeistof oplossen.
- Aan de kook houden of brengen en 3 minuten laten doorkoken.
Bewaren:
Op een droge en koele plaats bewaren.
Geopend 6 weken houdbaar in de koelkast (bij maximaal +6°C)