Chef® Visfumet Premium 630g
De delicate smaak van witte vis, aangevuld met een lichte sint-jakobsschelp-achtige smaak en ondersteund door de aromatische garnituur, geeft deze CHEF® Visfumet Premium een uniek karakter.
Basis voor het realiseren van al uw vis-en schaaldiersauzen, zowel voor het meekoken als voor het kort bevochtigen. Kan, net zoals een glace, gedurende gelijk welke etappe van de bereiding gebruikt worden. Perfecte ingrediënt voor vissoepen en bisques, pilaf rijst of voor het krachtig op smaak brengen van alle vullingen of terrines.
- Opbrengst: 9L tot 15L
- Fond in pastavorm bewaarbaar op kamertemperatuur.
- De hersluitbare en stapelbare verpakking staat garant voor een makkelijke stockeerbaarheid.
- Recept zonder toegevoegde smaakversterkers.
- Met laag vetgehalte.
Ingrediënten
Vis : Witvis 18,8%, kookvocht van vis (op basis van concentraat) 5,5%, maltodextrine, aardappelzetmeel, uienpuree, zonnebloemolie,
zout, suiker, aroma's (met tarwe, selderij), gistextract, witte wijn, watervrij melkvet (bevat melk), geconcentreerd citroensap, emulgator:
mono- en diglyceriden van vetzuren.
Voedingswaarden:
per 100 g product |
|
Energie in kJ |
1124 kJ |
Energie in kcal |
267 kcal |
Vetten |
7,9 g |
waarvan verzadigd |
0,8 g |
Koolhydraten |
40 g |
waarvan suiker |
8,3 g |
Vezels |
< 0,5 g |
Eiwitten |
9 g |
Zout |
10,5 g |
Allergenen:
Melk (incl. lactose), vis, granen (met gluten), selder.
Bereiden:
- Het product in kokende of koude vloeistof oplossen.
- Aan de kook houden of brengen en het koken stopzetten.
Bewaren:
Bewaren op een droge en koele plaats.
Geopend 4 weken houdbaar in de koelkast (bij maximaal +6°C).
Houdbaarheid: maximaal 12 maanden.
Houdbaarheid gegarandeerd bij uitlevering: 100 dagen.