CHEF® Gebonden Bruine Kalfsfond Premium 600g

Basis voor de realisatie van al uw donkere gebonden sauzen. Kan als een glacering worden gebruikt voor het verrijken van een saus gedurende de bereiding. Kan, net als een glace, gebruikt worden voor het verrijken van een warme of koude bereiding (vinaigrette op basis van vleesjus, farces, ....) in gelijk welke fase van de bereiding. Ideale basis voor het bevochtigen van uw stoverijen en stoofpotten of voor het braiseren of deglaceren van uw groenten.

Het gamma van Premium fonds vertrekt van voedende en aromatische bestanddelen zoals beenderen, kruiden en groenten.

Door middel van inkoking reduceren wij de fond tot een geconcentreerde en smaakvolle pasta.

  • Opbrengst: 6L tot 12L 
  • Oplosbaar in koud en warm water.
  • In de vorm van een soepele en homogene pastatextuur.
  • Eenvoudig gebruik.
  • Zorgt voor een smaaktoevoeging in elke stap van uw bereiding.
  • Perfect om uw sauzen en vinaigrettes net dat tikkeltje meer te geven.
Nestle Case Code:
7613031589517

Ingrediënten

Aardappelzetmeel, demi glace van kalf 20,3% (water, geroosterde kalfsbotten, geroosterde groenten: ui, wortel, prei, tomatenpuree; knoflookpuree, kruiden), aroma's (met tarwe, selder), zonnebloemolie, stabilisator: sorbitol; gistextract, zout, uienpuree, kalfsvleesextract 2%, gerehydrateerde knoflookpuree, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren; geconcentreerde tomaat.


Voedingswaarden:

 

per 100 g product

Energie in kJ

1397 kJ

Energie in kcal

333 kcal

Vetten

14 g

waarvan verzadigd

1,3 g

Koolhydraten

40 g

waarvan suiker

3,9 g

Vezels

< 0,5 g

Eiwitten

11 g

Zout

8,3 g

 

Allergenen:

Gluten, selderij.

Bereiden:

  1. Het product in kokende of koude vloeistof oplossen.

  2. Aan de kook houden of brengen en 3 minuten laten doorkoken.

Bewaren:

Op een droge en koele plaats bewaren.
Geopend 6 weken houdbaar in de koelkast (bij maximaal +6°C) 

CHEF®