CHEF® Blanke Gevogeltefond Premium 630g

Fond in pastavorm voor de realisatie van witte en bruine gevogeltesauzen of om te deglaceren bij het maken van krachtige jus. Basis voor het bevochtigen van vol-au-vent, soepen en crèmes, pilaf rijst, braiseren en glaceren van groenten. Kan, net zoals een glace, gedurende gelijk welke etappe van de bereiding gebruikt worden om uw vullingen, terrines of vinaigrettes krachtig op smaak te brengen. Kan ook puur gebruikt worden om de smaak van uw groentenpannetjes te boosten.

Het gamma van Premium fonds vertrekt van voedende en aromatische bestanddelen zoals beenderen, kruiden en groenten.
Door middel van inkoking reduceren wij de fond tot een geconcentreerde en smaakvolle pasta.

  • Opbrengst: 9L tot 15L
  • Oplosbaar in koud en warm water.
  • In de vorm van een soepele en homogene pastatextuur.
  • Eenvoudig gebruik.
  • Zorgt voor een smaaktoevoeging in elke stap van uw bereiding.
  • Perfect om uw sauzen en vinaigrettes net dat tikkeltje meer te geven.
Nestle Case Code:
7613031589845

Ingrediënten

Geconcentreerd kookvocht van kip 24,3%, kippenvet 19,3%, aardappelzetmeel, uienpuree, aroma's (bevat: tarwe, ei), zout, gistextract, maltodextrine, suiker, antioxidant: tocoferolrijke extracten.


Voedingswaarden:

 

per 100 g product

Energie in kJ

1431 kJ

Energie in kcal

343 kcal

Vetten

20 g

waarvan verzadigd

6 g

Koolhydraten

29 g

waarvan suiker

4,8 g

Vezels

< 0,5 g

Eiwitten

12 g

Zout

10,3 g

 

Allergenen:

Tarwe, ei.

Bereiden:

  1. Het product in kokende of koude vloeistof oplossen.
  2. Aan de kook houden of brengen en 3 minuten laten doorkoken. 

Bewaren:

Op een droge en koele plaats bewaren. Geopend 6 weken houdbaar in de koelkast (bij maximaal +6°C) 

CHEF®