Zorg

dinsdag, November 22, 2016

Goede koffie in instellingen binnen de zorg en onderwijs is tegenwoordig van steeds groter belang. Het betekent namelijk meer dan alleen een goede kopkoffie voor de medewerkers, het is ook een manier om gasten en bezoekers op een warme wijze welkom te heten.
Dit varieert van in de wachtkamer genieten van een smaakvolle cappuccino of samen met collega’s rond de koffiemachine de dag bespreken met een pittige espresso.
Juist bij instellingen in het onderwijs of de zorg is de behoefte aan gemak in
bediening en onderhoud, kwaliteit
en keuze uit koffievariaties van het grootste belang. Aangezien er veel verschillende gebruikers zijn is belangrijk dat er voor ieder de perfecte kop koffie kan worden geserveerd.

Wat als u de beste koffie aan uw organisatie zou aanbieden?


3 redenen om te kiezen voor NESCAFÉ voor uw gezondheidsfaciliteit 

1.  U biedt de beste duurzame koffie aan uw patiënten, residenten en bezoekers. 

Onze koffie is niet enkel duurzaam maar bestaat eveneens uit 100% gebrande koffiebonen zonder toevoegingen. 


2.  U brengt voor ieder wat wils
   
Espresso’s, lungo’s, cappuccino’s en deca’s… Dankzij onze premium koffiemachines is het nog nooit zo eenvoudig   
geweest om aan elke smaak te voldoen.


3.  U maakt het leven zoveel mooier!
     
Dankzij onze technische en logistieke assistentie geniet u van een consistente kwaliteit. Kortom, je hebt altijd een              voorraad koffie binnen handbereik. Video Nescafé Grown Respectfully

Het is een feit: koffie is over de hele wereld geliefd. Maar als we niet voorzichtig zijn en onze planeet niet respecteren, kunnen we eindigen met lege kopjes koffie. Klimaatverandering, geteisterde gewassen door ziekten, watertekorten en mensen die boerderijen verlaten voor steden, zijn allemaal bedreigingen voor de toekomst van koffie. Daarom investeren we meer in duurzame koffieproductie dan welk ander merk koffie ook. Vandaag zien we over de hele wereld generaties gezinnen, werknemers en koffiecommunities die opnieuw een passie voor koffieteelt herontdekken.

Bij NESCAFÉ behandelen we onze telers met het grootste respect voor meer dan 80 jaar. De wereld heeft een plan nodig om ervoor te zorgen dat koffie blijft bloeien, en we hebben er één. Dit plan wordt "Grown Respectfully" genoemd.