Bedrijven

vrijdag, November 25, 2016

"Goede koffie, als blijk van waardering"

De koffiecultuur is aan het verschuiven. Vandaag de dag zijn de verwachtingen van koffie en koffievariaties veel hoger, niet alleen thuis of in de horeca, maar ook op het werk. België is een uitzondering op het gebied van koffie op het werk, wij zijn één van de weinige landen waar dit veelal gratis aan personeel en bezoekers wordt geserveerd.

Eén ding is duidelijk: werknemers hechten veel waarde aan goede koffie op het werk*:

  • Ruim 70% ziet goede koffie als blijk van waardering voor werknemers.
  • Bijna 70% geeft aan dat koffie de sociale contacten tussen collega's bevordert.
  • 3 op de 5 werkgevers willen dat werknemers op het werk net zo genieten van een kop koffie als in de horeca.

Volgens de werknemers zijn de belangrijkste aspecten op het werk**:

  • Goede kwaliteit van de koffie
  • Keuze uit verschillende koffievariaties
  • Gebruiksgemak

Smaakbeleving door innovatie

Om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van werknemers, werkt Nescafé continu aan innovaties om altijd de lekkerste koffie op de werkvloer te kunnen bieden.

Nescafé Espressobonen concept voor de professionele gebruiker

Met drie zorgvuldige geselecteerde blends van de beste vers gebrande Arabica- en Robustabonen. Duurzaam geproduceerd via het Nescafé plan. Bovendien hebben wij drie hoogwaardige innovatieve volautomatische espressomachines toegevoegd aan het Nescafé portfolio.

Nescafé met Microgrinds

Nescafé produceert koffie waarbij instantkoffie en fijngemalen bonen (microgrinds) samenkomen in één tas. Zo blijft u genieten van de kwaliteit en het gemak van Nescafé, maar nu met de beleving en intensiteit van vers gemalen koffie.

Ervaar zelf ook wat goede koffie op het werk voor u kan betekenen en neem vrijblijvend contact op.

* Bron: De Koffiemonitor 2014, PanelWizard. De Koffiemonitor is een  onafhankelijk onderzoek naar koffiegedrag op het werk.

** Bron: Usage and attitude Study B&I small & medium 2015, Metrixlab.